Σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης από τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου

Σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης διοργανώνει η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου 12 και 13 Νοεμβρίου 2011 (όσοι λάβουν μέρος το Σάββατο δεν μπορούν να συμμετέχουν την Κυριακή)
Το Σάββατο η έναρξη θα είναι 12 το μεσημέρι και την Κυριακή η έναρξη θα είναι 10 το πρωί. Απαιτείται η προπληρωμή της συμμετοχής (10 ευρώ)
Η εκπαίδευση θα αποτελείται απο 4 ενότητες:
α) Γυροσκοπικό φαινόμενο
β) Έλεγχος γκαζιού
γ) Μάτια-που κοιτάζω
δ) Αποφυγή κινδύνου
Πληροφορίες ΤΗΛ. 6977406410 & 6972814148

Υποχρεωτικός εξοπλισμός : κράνος-γάντια-μπότες ή μποτάκια-μπουφάν (-Προαιρετικά παντελόνι)
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί κατα τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου( όσοι λάβουν μέρος το ΣΆΒΒΑΤΟ δεν μπορούν να συμμετέχουν τη ΚΥΡΙΑΚΗ)
Το Σάββατο η έναρξη θα είναι 12 το μεσημέρι και τη Κυριακή η έναρξη θα είναι 10 το πρωί. Απαιτείται η προπληρωμή της συμμετοχής σας ( 10 ευρώ)

Η εκπαίδευση θα αποτελείται απο 4 ενότητες
α) Γυροσκοπικό φαινόμενο
β)Έλεγχος γκαζιού
γ) Μάτια-που κοιτάζω
δ)Αποφυγή κινδύνου
Θα προηγείται η θεωρία για τη κάθε ενότητα διαρκείας 15 λεπτών ,στη συνέχεια η πρακτική στη πίστα με 5-7 άτομα με τον εκπαιδευτή ανάλογα με τις συμμετοχές διαρκείας επίσης 15 λεπτών.

Στη συνέχεια θα γίνεται το ίδιο για κάθε μία απο τις επόμενες ενότητες,δηλαδή πρώτα η θεωρία και μετά η πρακτική εφαρμογή με τον εκπαιδευτή στη πίστα. Η συνολική διάρκεια της εκπαίδευσης για κάθε μέρα θα είναι 6-7 ώρες ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων. Θα υπάρξουν οπωσδήποτε δύο γκρούπ ,αυτό του Σαββάτου και αυτό της Κυριακής για να μπορέσουμε να καλύψουμε όλες τις συμμετοχές σας.Επειδή ορισμένα άτομα δουλεύουν Σαββάτο παρακαλούνται όσα μπορούν το ΣΆΒΒΑΤΟ και δεν δουλεύουν να το δηλώσουν έγκαιρα για να γίνουν τα δύο γκρούπ .

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. Για το λόγο αυτό ζητάμε τη κατανόησή σας.

Η προσφορά αυτή της ΛΕΜΟΤΑ απαιτεί τη συμβολική συμμετοχή απο τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης( 10 ευρώ). Η πραγματοποίηση οποιασδήποτε τέτοιας διοργάνωσης σε χώρο εκτός της πόλης μας θα ήταν απαγορευτική ως προς το κόστος ,λόγω της οικονομικής στενότητας .

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ στείλτε μήνυμα με το ονοματεπώνυμο σας και την ημέρα ( δηλ. Σάββατο ή Κυριακή ως επίσης και το κινητό σας.στα τηλέφωνα 6972814148 & 6977406410 ή στο email kosgeorgaras@gmail.com

http://www.agriniomotoclub.gr/