Σε αναβρασμό στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Καλά, ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι ένα κόμμα που τελεί υπό σύγχυση είναι γνωστό και το βλέπουμε κι από αυτά που έκανε τα 2 τελευταία χρόνια στην διακυβέρνηση της χώρας. Ότι είναι ένα κόμμα, όμως που βρίσκεται υπό διάλυση μας έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες, μέσω των δηλώσεων κορυφαίων στελεχών του. «Ένα είναι σίγουρο. Χωρίς μία νέα πρόταση, χωρίς νέο όραμα, και κυρίως χωρίς νέο κόμμα, δεν υπάρχει προοπτική. Το νέο κόμμα θα προκύψει μέσα από την αναγέννηση του χώρου της κεντροαριστεράς, που βασικός της κορμός είναι το ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο Υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης.

«Αναζητείται ο πολιτικός μας λόγος. Και παράλληλα με τις υπουργικές μου υποχρεώσεις, διαμορφώνω το πολιτικό πρόγραμμα των μειζόνων προτεραιοτήτων που έχει ανάγκη η χώρα. Είμαι έτοιμος να συμμετάσχω στον σχετικό διάλογο, όταν αυτός ανοίξει» υπογράμμισε μιλώντας στη Real News ο κ. Λοβέρδος έτοιμος να ριχθεί  στην μάχη για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ.

Παρόλα αυτά το σίγουρο είναι ότι το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο με διάλυση απειλείται αλλά και με διασυρμό αφού η πτωτική πορεία στις δημοσκοπήσεις συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς και η απογοήτευση του κόσμου θα φανεί και με μονοψήφιο αριθμό στις εκλογές, υποστηρίζουν μερικοί αναλυτές…. Όχι άδικα, θα προσθέσω εγώ….

Γ.Κ.