Κωστούλας: «Δείξαμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού υποστήριξε πως η ομάδα του απέδειξε ότι επάξια βρίσκεται στη Super League.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία του Παναιτωλικού απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν ο πρόεδρος της ομάδας του Αγρινίου, Φώτης Κωστούλας. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας, τόνισε πως το αποτέλεσμα δεν είναι άσχημο για τον Παναιτωλικό παρότι ήρθε με… πικρό τρόπο και στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

«Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, δείξαμε πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και παρότι ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά με τους τραυματισμούς και δεν είχαμε βασικά μας στελέχη δείξαμε πως μπορούμε να σταθούμε πολύ καλά απέναντι σε πολύ μεγάλες ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Κωστούλας.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Παναιτωλικού ανέφερε: «Είμαστε ευχαριστημένοι συνολικά με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, απλά είμαστε λίγο πικραμένοι με τον τρόπο που χάσαμε τους δύο βαθμούς στο τελευταίο λεπτό. Ευελπιστούμε στα επόμενα παιχνίδια να μπορέσουμε να τους πάρουμε. Η ομάδα έδειξε πως παρότι νεοφώτιστη μπορεί να σταθεί και να αντιμετωπίσει επάξια δυνατούς αντιπάλους, ειδικότερα μέσα στο Αγρίνιο».