Mητρόπουλος : «Στο Αγρίνιο θα είναι δύσκολα για όλους»

Από το Αγρίνιο δεν θα καταφέρει καμία ομάδα να πάρει βαθμό ή βαθμούς, σύμφωνα με όσα είπε ο Παύλος Μητρόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Έλληνας μέσος τόνισε πως όλοι στον Παναιτωλικό είναι στεναχωρημένοι από το χθεσινό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό αφού όπως εξελίχθηκε το ματς, τα «καναρίνια» θα έπρεπε να νικούσαν ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Κατσουράνη, στον οποίο θέλει να μοιάσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Μητρόπουλος :

«Αν λέγαμε πριν το ματς πως θα φέρναμε ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, θα ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι. Έτσι όμως όπως εξελίχθηκε ο αγώνας το αποτέλεσμα μας στεναχωρεί. Μέσα στο Αγρίνιο έχουμε βρει τον τρόπο να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Έχουμε δέσει ως ομάδα και αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες ως ίσο προς ίσο.

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση στο γκολ ήταν η πάσα του Κλέιτον. Ήταν εξαιρετική. Στο πρώτο μέρος δεν αισθανθήκαμε τον Παναθηναϊκό αλλά όταν μπήκαν στο γήπεδο Πετρόπουλος και Τοτσέ τότε ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Νιώσαμε πως ο αντίπαλος έχει επίθεση.

Αν κερδίζαμε χθες, θα μιλάγαμε για επίτευξη του στόχου δηλαδή την εύκολη παραμονή στην κατηγορία. Είμαι σίγουρος πως μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου θα είχαμε ξεκαθαρίσει με αυτή την υπόθεση. Πλέον. Ακολουθεί ένα πολύ καθοριστικό ματς αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Νομίζω πως στο Αγρίνιο καμία ομάδα δεν θα καταφέρει να πάρει βαθμό ή βαθμούς στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν λέω ότι είμαστε μόνο ομάδα έδρας αφού και εκτός έδρας είμαστε απειλητικοί.

Πραγματικά ζω ένα όνειρο. Θέλω να πιστεύω όμως πως δεν έχω κάνει όμως τίποτα ακόμη αφού έχω ακόμη αρκετά ποδοσφαιρικά χρόνια μπροστά μου και θέλω να δείξω πράγματα.

Τον Παναιτωλικό τον θεωρώ μεγάλη ομάδα. Μια μεγάλη ομάδα ξεχωρίζει από την οργάνωση της, τις εγκαταστάσεις της. Στην εποχή κρίσης που ζούμε βλέπω πως ο Παναιτωλικός μπορεί να τα παρέχει όλα σε έναν ποδοσφαιριστή.

Σε εκείνους που θέλω να μοιάσω και μου αρέσουν πολύ ως ποδοσφαιριστές είναι ο Σένα και ο Κατσουράνης».