Χωρίς Σιόντη η προπόνηση

Η εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό αποτελεί παρελθόν και στον Παναιτωλικό στρέφουν το βλέμμα τους στο επόμενο ματς τον Αστέρα στην Τρίπολη το Σάββατο.

Ωστόσο, δεν είναι όλα ρόδινα, αφού ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων», Μπάμπης Τεννές βρίσκεται στην αναμονή για τέσσερις ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Ένα χτύπημα στη γάμπα που «κληρονόμησε» στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν επέτρεψε στον Στέφανο Σιόντη να λάβει μέρος στην τελευταία προπόνηση του Παναιτωλικού.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (5/1) δεν μετείχε ο τραυματίας Κουτρομάνος, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Θεοδωρίδης και ο Χαριστέας.

Πρόγραμμα αποκατάστασης περιλάμβανε η προπόνηση της Πέμπτης του Παναιτωλικού για όσους έπαιξαν με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν παιχνίδια με μπάλα.

Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στο Emileon Sport Center. Θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τρίπολη όπου το Σάββατο η ομάδα του Αγρινίου αντιμετωπίζει τον Αστέρα.