Σε «Παναιτωλική συστράτευση» καλούν οι Guerreros

Ο Παναιτωλικοός συνεχίζει τα άσχημα αποτελέσματα και οι Guerreros καλούν τους πάντες σε «Παναιτωλική συστράτευση» ώστε να δώσουν δυναμικό παρών στο πλευρό της ομάδας βοηθώντας με τον τρόπο τους να έρθει η νίκη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των φίλων του Παναιτωλικού της Αθήνας αναφέρερει: «Η ομάδα δυστυχώς συνέχισε τα αρνητικά αποτελέσματα χωρίς να δείξει το απαιτούμενο πάθος και την ψυχή που χρειάζεται.
Περιμέναμε πως με τη προηγούμενη ανάρτηση μας θα ξυπνάγαμε τον «ποδοσφαιρικό εγωισμό» των παιχτών αλλά και το φιλότιμο να αντιληφθούν οτι βρίσκονται σε μια ομάδα που πληρώνει στην ώρα της και πως έχουν όλες τις ανέσεις που μπορούν να ονειρευτούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε μια εποχή που το σύνολο του κόσμου είναι άνεργος και ζεί στα όρια της φτώχειας και της αθλιότητας κάποιοι παίχτες ΔΕΝ μπορούν να αντιληφθούν πόσο τυχεροί είναι που φοράνε τη τιμημένη κυανοκίτρινη φανέλα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν.

Δε μπορούμε να ανεχτούμε την έλλειψη πάθους,εγωισμού και θέλησης.
Καλούμε το κόσμο της ομάδας να στηρίξει με κάθε τρόπο τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ.
Αναμφίβολα κρίνονται τα πάντα στις επόμενες αγωνιστικές και το γήπεδο πρέπει να θυμίζει παλιές καλές εποχές βγαλμένες απο τη δεκαετία του 80 και 90 όσον αφορά την εξέδρα.

Είνα πάρα πολλά που μπορούμε να επισημάνουμε αυτήν την ώρα αλλά η εμπειρία και η γνώση μας καλεί σε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ και ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ για το καλό της ομάδας.Ο περήφανος κόσμος του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ας δείξει με τη στάση του το δρόμο και στην ομάδα για ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο τη Κυριακη 5 Φεβρουαρίου και θα είμαστε ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!
Υ.Γ.1 Αυτή τη στιγμή προέχει η σωτηρία της ομάδας. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πως κάποιοι στο χιλιοταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο θα θελήσουν να βάλουν ”τρικλοποδιές” στο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ.Τους ενημερώνουμε οτι έχουμε τη γνώση και τις δεξιότητες να αντιπαρατεθούμε στα ύπουλα σχεδιά τους».