Καλοβλέπει τον Χαριστέα η Καϊζερσλάουτερν

Το να κάνει κάποιος προβλέψεις για την κατάσταση που θα βρίσκεται η ελληνική οικονομία μετά το καλοκαίρι είναι σαν να ψάχνει τους αριθμούς του Τζόκερ.

Ωστόσο, οι πιθανότητες ο Αγγελος Χαριστέας να απολογείται στους Γερμανούς «φίλους» μας για τη μη προσαρμογή των Ελλήνων στις δημοσιονομικές επιταγές τους όχι μόνο είναι αρκετές, αλλά ένα σενάριο ιδιαίτερα επαληθεύσιμο.

Ο σχεδόν βέβαιος υποβιβασμός του Παναιτωλικού στη Football League έχει οδηγήσει τον διεθνή επιθετικό σε σκέψεις αναφορικά για το μέλλον του και στο διάβα τους συναντά δυο δρόμους: είτε αυτόν της επιστροφής στη Γερμανία είτε της οριστικής εγκατάλειψης της ενεργού δράσης!

Το κλίμα στο Αγρίνιο δεν τον σηκώνει εδώ και καιρό, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Αλλωστε, για παράδειγμα, στον Αρη του Γιαννιώτα, του Κατίδη και του Τριανταφυλλάκου συμβόλαιο των 300.00 ευρώ που έχει ο Χαριστέας στον Παναιτωλικό όχι μόνο θα οδηγούσε τους «κίτρινους» έξω από τον προϋπολογισμό τους, αλλά σε… πτώχευση.

Η «μπογιά» του περνάει

Η «μπογιά» του Χαριστέα περνά ακόμη στη Γερμανία και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι επαφές του εκεί βρίσκονται κοντά στο να καρποφορήσουν.

Η Καϊζερσλάουτερν μπορεί να μη γλιτώνει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία, όμως θεωρεί πως με τον «Χάρι» στην επίθεσή της μπορεί να κάνει πιο εύκολη την επιστροφή της στην Μπουντεσλίγκα. Παράλληλα, στη Β’ Γερμανίας υπάρχουν και άλλες ομάδες που θεωρούν καλή λύση τον 32χρονο επιθετικό, ο οποίος σε λίγες μέρες μένει ελεύθερος από τα «καναρίνια».

Τελευταία συμμετοχή του στη Γερμανία ήταν με τη φανέλα της Σάλκε
Στην περίπτωση που οι επαφές του δεν έχουν αίσιο αποτέλεσμα, τότε δεν αποκλείεται ο Χαριστέας να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Το έχει εκμυστηρευτεί άλλωστε σε άτομα του στενού του περιβάλλοντος, καθώς θεωρεί πως η Ελλάδα έχει «πεθάνει» και ποδοσφαιρικά και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείται με το αντικείμενο.

πηγή : sentragoal.gr