Τα είπαν Λεμονής-οργανωμένοι!

Λίγο πριν ο Τάκης Λεμονής αναχωρήσει από το Αγρίνιο μετά την λύση συνεργασίας με τον Παναιτωλικό, είχε συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων όπου συζητήθηκε το τι έφταιξε για την φετινή κακή σεζόν!

Ως γνωστό από το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Τάκης Λεμονής αποτελεί παρελθόν για τον Παναιτωλικό καθώς ανακοινώθηκε το… διαζύγιο με τους Αγρινιώτες. Απόφαση που προκάλεσε ερωτηματικά τουλάχιστον για το χρονικό σημείο που έγινε αυτό με δεδομένο ότι μαθηματικές ελπίδες παραμονής υπάρχουν για τα «καναρίνια».Αυτές τις απορίες τις είχαν φυσικά και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας. Έτσι το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης και για περίπου δύο ώρες, αντιπροσωπεία των συνδέσμων του Αγρινίου αλλά και της Αθήνας, συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο της πόλης με τον πρώην πλέον τεχνικό του Παναιτωλικού.

Εκεί ζητήθηκαν εξηγήσεις για το τι έφταιξε και η ομάδα βρέθηκε στο… χείλος του γκρεμού, τι συνέβη και ο Λεμονής απομακρύνθηκε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ενώ σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα… εσωτερικά προβλήματα του συλλόγου όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και όχι μόνο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τις επόμενες ημέρες (μετά το Πάσχα και πιθανότατα μετά το ματς με τον Άρη) ανάλογη συνάντηση θα επιδιώξουν να έχουν οι οργανωμένοι και με την διοίκηση.Είτε με τον Φώτη Κωστούλα απευθείας, είτε με συνεργάτες του. Μάλιστα αφού ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος των συναντήσεων αναμένεται να τοποθετηθούν και με ανακοίνωση του για όλα όσα συνέβησαν στην φετινή… περίεργη σεζόν για την ομάδα του Αγρινίου!

πηγή : gazzetta.gr