Θα στεριώσει ο 14ος… (!) προπονητής του Παναιτωλικού ;

Ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού Νίκος Καραγεωργίου είναι αλήθεια ότι έχει παράδοση στις μακροχρόνιες και επιτυχημένες σε γενικές γραμμές συνεργασίες. Όμως ο Παναιτωλικός δεν έχει παράδοση στη συνεργασία του με τους προπονητές γενικά….

Υπο την διοίκηση του Φώτη Κωστούλα στον πάγκο του Παναιτωλικού έχουν καθίσει 13 διαφορετικοί προπονητές. Με κάποιους βέβαια από αυτούς να κάνουν αρκετά περάσματα από τον πάγκο της αγρινιώτικης ομάδας, όπως ο Βασίλης Νταλαπέρας που ανέλαβε την ομάδα τρεις φορές (τις δυο πρώτες ως υπηρεσιακός, την τρίτη φορά όμως ανέβασε τον Παναιτωλικό στη Β Εθνική) αλλά και ο Γιάννης Νταλακούρας που ανέλαβε δυο φορές την ομάδα (την δεύτερη ως υπηρεσιακός). Συνολικά στο τιμόνι του Παναιτωλικού έχει γίνει 15 φορές αλλαγή σκυτάλης… ενώ είναι χαρακτηριστικό πως τη σεζόν 2007 – 2008 παίζοντας στη Γ Εθνική στην ηλεκτιρική καρέκλα του προπονητή κάθισαν 5 (!) διαφορετικοί προπονητές (κάποιοι βέβαια ως υπηρεσιακοί).

Στον Παναιτωλικό βέβαια εύχονται αυτή τη φορά να είναι ο προπονητής αυτός που θα κάνει τη διαφορά σπάζοντας την κακή παράδοση του Παναιτωλικού με τους προπονητές και συνεχίζοντας τη δική του… Ο Νίκος Καραγεωργίου ως προπονητής του Εργοτέλη από τον Φεβρουάριο του 2006 μέχρι το τέλος της σεζόν 2011-2012 ήταν τα τελευταία χρόνια ο μακροβιότερος προπονητής σε πάγκο ομάδας στη Σουπερ Λίγκ.

Την εβδομάδα αυτή ο νέος προπονητής θα ξεκινήσει τη συνεργασία του με τους διοικούντες την ΠΑΕ ώστε ξεκινήσει ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν…

Αναλυτικά οι προπονητές του Παναιτωλικού:
Σεζόν 2005 – 2006
Προπονητής: Στάθης Σταθόπουλος
Σεζόν 2006 – 2007
Προπονητές: Στάθης Σταθόπουλος, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Βασίλης Νταλαπέρας.
Σεζόν 2007 – 2008
Προπονητές: Μύρων Σηφάκης, Χρήστος Βασιλείου, Βασίλης Νταλαπέρας, Σπύρος Μαραγκός, Βασίλης Ξανθόπουλος.
Σεζόν 2008 – 2009
Προπονητές: Νίκος Κεχαγιάς, Βασίλης Νταλαπέρας.
Σεζόν 2009 – 2010
Προπονητές: Σίνισα Γκόγκιτς, Γιάννης Νταλακούρας.
Σεζόν 2010 – 2011
Προπονητές: Γιάννης Νταλακούρας, Μπάμπης Τεννές.
Σεζόν 2011 – 2012
Προπονητές: Μπάμπης Τεννές, Τάκης Λεμονής, Γιάννης Νταλακούρας.