Βέρντζος, Κυριάκος, Μπαϊκαρά, Γκόλιας… στο προσκήνιο για Παναιτωλικό

Στο μεταγραφικό «πανέρι» των «καναρινιών» έχει μπει πλέον πληθώρα παικτών… Και ο Παναιτωλικός καθώς πλησιαάζει ο καιρός για την έναρξη της προετοιμασίας καλείται τις επόμενες μέρες να διαλέξει τι θα “ψωνίσει”… Είναι μάλιστα πολύ πιθανό ως το τέλος της εβδομάδα να υπάρξουν ανακοινώσεις μεταγραφών. Βέρντζος, Κυριάκος, Μπαϊκαρά, Γκόλιας είναι αυτή την ώρα τα ονόματα –εκτός από το Δασκαλάκη– που πρωταγωνιστούν στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναιτωλικός έκανε ήδη πρόταση για την απόκτηση του Άγγελου Βέρντζου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας είναι εισήγηση του Νίκου Καραγεωργίου.Μάλιστα οι ιθύνοντες του Παναιτωλικού φέρονται να περιμένουν απάντηση στην πρόταση συνεργασίας που του κατέθεσαν.

Ο Παναιτωλικός κοιτάει ακόμη και τον Τάσο Κυριάκο που προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά αποχώρησε από τους Γιαννιώτες λόγω των τελευταίων εξελίξεων σε επίπεδο Super League και αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που αρέσει πολύ στο τεχνικό επιτελείο του Παναιτωλικού.

Το οικονομικό κίνητρο ίσως είναι αυτό που φέρει πάλι στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό τον Ντενίζ Μπαϊκαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες o Νίκος Καραγεωργίου ζήτησε την επιστροφή του μετά πολύ καλή χρονιά με τον Πανθρακικό. Ο Παναιτωλικός έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του παίχτη, την ώρα που ο ίδιος φέρεται να ζητά από τον Πανθρακικό
αύξηση αποδοχών…

Άλλη μια επιστροφή στον Παναιτωλικό είναι πολύ πιθανό να είναι αυτή του Βασίλη Γκόλια, καθώς φαίνεται πως υπάρχει καλή διάθεση από τις δύο πλευρές να τα βρουν…