Με επιτυχία η παράσταση από την Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Παναιτωλίου «Χρ. Καπράλος»

Το Σάββατο,07.07.2012, στο θεατράκι του ΚΕ.ΠΕ.ΤΡΙ. στ’ Αμπάρια Παναιτωλίου δόθηκε με μεγάλη επιτυχία από την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Παναιτωλίου «Χρ. Καπράλος» η παράσταση του έργου των Αλ. Σακελλάριου – Χρ. Γιαννακόπουλου «Οι Γερμανοί ξανάρχονται». Ένα ενθουσιώδες κοινό εξακοσίων περίπου ατόμων συμμετείχε σε κάθε λεπτό της παράστασης, την παρακολούθησε με προσοχή, γέλασε και στο τέλος χειροκρότησε θερμα τους δικούς του ανθρώπους, ηθοποιούς και συντελεστές.

Την παράσταση σκηνοθέτησε ο δάσκαλος Βαγγέλης Βαλμάς ενώ τους ρόλους ερμήνευσαν τα μελη της θεατρικής ομάδας Ψειμάδα Αθηνά, Βαλμάς Βαγγέλης, Ζαχαροπούλου Πόπη, Λύρος Λευτέρης, Ξευγένης Φώτης, Καραγιαννόπουλος Γιώργος, Λιάτσου Χριστοφορούλα, Κυριαζής Χρήστος, Στούκα Δήμητρα, Βαλμά Ισμήνη, Κωνσταντίνου Γιώργος, Μπεκούλης Παναγιώτης, Καλφούντζου Μαρία, Καλατζής Κώστας και Καραγιαννόπουλος Χρήστος.
Κορυφαίος στη σκηνή ο Χρ. Κυριαζής που απογείωσε την παράσταση αποδίδοντας υπέροχα τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Θόδωρου που στην ταινία είχε ερμηνεύσει απολαυστικά ο αξέχαστος κωμικός μας Β. Λογοθετίδης.

Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Παναιτωλίου «Χρ. Καπράλος» θα συνεχίσει τις παραστάσεις της κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε χωριά και πόλεις του Νομού μας ενώ στις 5 Αυγούστου 2012 θα λάβει μέρος στην 1η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων – Αιτωλικό 2012 που θα γίνει στο Αιτωλικό από τις 29 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου 2012.