6ος Ποιητικός Διαγωνισμός από το Λογοτεχνικό Όμιλο Αγρινίου «Κωνσταντίνος Χατζόπουλος»

Ο Φιλολογικός και Λογοτεχνικός Όμιλος Αγρινίου «ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ» Προκήρυξε
Τον 6ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ στη Μνήμη του Αγρινιώτη Ποιητή Τάκη Αντωνίου(1932-2006),
με τους ακόλουθους όρους:
-Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό πρέπει να στείλουν ένα μόνον αδημοσίευτο ποίημά τους, το οποίο να εκτείνεται μέχρι 40 στίχους.
-Ο αποστολέας θα χρησιμοποιήσει το ίδιο ψευδώνυμο τόσο για την αποστολή όσο και για την υπογραφή του ποιήματος. Στο φάκελο που θα εμπεριέχει το ποίημα, θα τοποθετηθεί ένας μικρότερος, στον οποίο θα εσωκλείεται έγγραφο με τα πραγματικά του στοιχεία (ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, διεύθ. κατοικίας, τηλ. : σταθερό και κινητό).
-Το ποίημα πρέπει να είναι πληκτρολογημένο με Computer σε τέσσερα (4) αντίτυπα, υπογραμμένα όλα με το ίδιο ψευδώνυμο. Ο φάκελος θα σταλεί με συστημένη επιστολή στα Γραφεία του Ομίλου:
Ηλ. Ηλιού 5, α’ όροφος (Γραφ. 4, 5), ΑΓΡΙΝΙΟ – 301 00, με την ένδειξη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ 6ο ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.
-Η Τριμελής Επιτροπή Κρίσης θα απαρτισθεί από δύο καθηγητές Πανεπιστημίου και από έναν καταξιωμένο ποιητή ή κριτικό λογοτεχνίας.
-Θα απονεμηθούν τρία ΒΡΑΒΕΙΑ και τρεις ΕΠΑΙΝΟΙ. Τα Βραβεία θα συνοδεύονται με χρηματικά ΕΠΑΘΛΑ των 600, 400 και 200 ΕΥΡΩ και οι Έπαινοι με δέματα λογοτεχνικών βιβλίων.
-Θα απονεμηθεί και ένα ΕΙΔΙΚΟ Βραβείο, με χρηματικό έπαθλο 200 ΕΥΡΩ, για ένα ποίημα με θέμα το Αγρίνιο ή την περιοχή του. Όσοι στείλουν ποίημα για το Eιδικό Βραβείο, δεν μπορούν να στείλουν δεύτερο για τα άλλα Βραβεία, και αντίστροφα (Ως τελευταία προθεσμία αποστολής των συμμετοχών ορίζεται η 31 Ιανουαρίου 2013).
-Τα Βραβεία, οι Έπαινοι και τα τιμητικά διπλώματα θα απονεμηθούν σε ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ, το δεύτερο εξάμηνο του 2013.
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στους ενδιαφερομένους στα τηλέφωνα: 26410/21745, 26410/56547 και 6972/803183.