Ν. Καραγεωργίου : “Χωρίς τη βοήθεια του κόσμου είναι πολύ δύσκολο να πετύχουμε το στόχο μας” HDvideo

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη τύπου από την νίκη του Παναιτωλικού επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών ωστόσο με ένα ιδιαίτερο μήνυμα βλέποντας προς την απουσία των οργανομένων του Παναιτωλικού ζήτησε τη στήριξη του κόσμου του Παναιτωλικού.

Δείτε στην webtv του myagrinio.gr στιγμιότυπα του αγώνα και τις δηλώσεις του Ν. Καραγεωργίου

Αναλυτικά ο Ν.Καραγεωργίου είπε :”Μου δίνεται η δυνατότητα να πω στο φίλαθλο κόσμο του Παναιτωλικού να ξαναθυμίσει τις μέρες εκείνες που αυτός ο σύλλογος σε αυτό το γήπεδο περνούσε ωραίες στιγμές και αυτό έχει να κάνει με την παρουσία τους και τη βοήθεια που μπορούν να παρέχουν στους ποδοσφαιριστές μας. Χωρίς τη βοήθειά τους είναι πολύ δύσκολο να το πετύχουμε. Θέλουμε το γήπεδο να γίνει γιορτή με τον παλμό και τη βοήθεια που υπήρχε πέρυσι. Αυτό δεν είναι παράπονο, ίσα – ίσα που σήμερα ο φίλαθλος κόσμος ήταν εκεί, προσπάθησε, βοήθησε. Θα πρέπει όμως αυτό το γήπεδο να το γεμίσουμε πολύ σύντομα με την προσπάθεια και με τις νίκες που πρέπει να κάνουμε”.

Για τον αγώνα με τα Γιαννιτσά : “Παίξαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Μόνο σε ένα παιχνίδι τα Γιαννιτσά δεν έβαλαν γκολ, μάλιστα δυο φορές εκτός έδρας έβαλαν τρία γκολ, δηλαδή είναι μια πολύ επιθετική ομάδα που και έχει πολύ καλούς παίκτες. Θα πεί κάποιος “με τα Γιαννιτσά παίζουμε”… Κάνετε λάθος μπορεί ο σύλλογος να περνάει δυσκολίες ωστόσο είναι καλή ομάδα. Σε αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι που ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός, κατά τη δική μου άποψη κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Αυτό οφείλεται στη συνολική προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές να επανέλθει η ομάδα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και στην προσπάθεια κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών που έδειξαν σήμερα το καλό τους πρόσωπο. Αυτό θέλουμε όλοι μας. Αυτόν τον Καμαρά θέλουμε, αυτόν το Σφακιανάκη και για να μην αναφέρω περισσότερους θέλουμε αυτούς τους έμπειρους κυριώς παίκτες ο οποίοι και θα καθοδηγήσουν και τους νεότερους. Είμασταν καλύτεροι, δε χρειάζεται να πω τίποτε περισσότερο».

Για το τι άλλαξε την εβδομάδα που προηγήθηκε και έδειξε ο Παναιτωλικός σήμερα εμφανίστηκε μεταμορφωμένος, απάντησε: «Δε μπορεί να ξέχασαν τη μπάλα αυτά τα παιδιά. Δε μπορεί να έχουν σηκώσει το βάρος σε άλλες ομάδες οδηγόντας τους σε υψηλούς στόχους και εδώ να μη μπορούν να το κάνουν. Εκείνο που μας λείπει είναι ότι δεν έχουμε μεγάλο αριθμό παικτών και υπάρχουν απανωτά παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω ότι σιγά – σιγά έρχεται η ανάκαμψή μας και θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Ο προπονητής των Γιαννιτσών Ν. Παναγιωτίδης τόνισε ότι η ομάδα του δεν άξιζε να πάρει κάτι περισσότερο από το σημερινό ματς. Συγκεκριμένα δήλωσε :
«Έχουμε μια νεανική ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει ευκαιρίες και το κάνουμε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Σήμερα δε δημιουργήσαμε. Ευτύχησε ο Παναιτωλικός να βάλει ένα γκολ στο εικοστό λεπτό από μια δική μας απειρία. Ο Παναιτωλικός είχε άλλη μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και άλλες δύο στο δεύτερο. Εμείς δε δημιουργήσαμε και γι’αυτό δεν πετύχαμε γκολ. Παίζαμε με μια έμπειρη ομάδα και εμείς δεν έχουμε την εμπειρία των παικτών του Παναιτωλικού. Ίσως φταίει ότι παίζαμε και με την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, μην το ξεχνάμε αυτό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι. Δεν μας πτοεί τίποτα. Στόχος είναι η παραμονή μας στην κατηγορία. Εύχομαι στον Παναιτωλικό να βρει το δρόμο του και να πετύχει το στόχο του γιατί δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ομάδες της Super League. Αν πω ότι μπορούσαμε να πάρουμε το «Χ», θα ήταν άδικο για τον Παναιτωλικό».