Handball Γυναικών : Επιβλήθηκαν του Παράδεισου Αμαρουσίου τα κορίτσια του Παναιτωλικού

Τα συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο είναι λίγα για την σημερινή εμφάνιση και τη μεγάλη νίκη του γυναικείου τμήματος Χειροσφαίρισης του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας κόντρα στην ομάδα του Α. Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ για την Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών με σκορ 12-10. Στο Δ. Α. Κ. Αγρινίου και μπροστά σε περίπου 200 φιλάθλους, σε έναν αγώνα για γερά νεύρα τα κορίτσια μας αγωνίστηκαν με μεγάλο πάθος και ψυχή κόντρα στο φαβορί του ομίλου και μέχρι σήμερα αήττητη ομάδα του Α. Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και καθοδηγούμενα με μαεστρικό τρόπο από τον Προπονητή της ομάδας Κο. Ραμμόπουλο του οποίου ακολούθησαν πιστά τις εντολές πέτυχαν την περιφανή σημερινή νίκη.

Το σκορ εξελίχθηκε ως εξής : 5’ :1-1, 10’: 2-1, 15’:2-2, 20’:4-2, 25’4-3 και 6-4 ημίχρονο. Στο 35’:8-4, 40’:8-6, 45’:8-7, 50’:9-7, 55’:10-8 και τέλος παιχνιδιού 12-10.
Αγωνίστηκαν οι: Σιάσου Αντ.(Τ/Φ), Σπυροπούλου Φ., Ευστρατίου Κ., Μηλιόρδου Μ., Κουτσαυτοπούλου Σπ., Τζαμαλή Γ., Μάνθου Αγγ., Λουμπαρδιά Κων., Μαντέλλου Παρ., Πουρνάρα Νικ., Δήμου Χρ., και Κοκώνη Αφρ.
Σκόραραν οι :Δήμου Χρ. πρώτη σκόρερ με 6 γκολ, Κοκώνη Αφρ. 3 γκολ, και από ένα γκολ οι Μάνθου Αγγ. Τζαμαλή Γ. και Πουρνάρα Νικ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 44:53’ της αναμέτρησης υπήρξε διακοπή για περίπου 20 λεπτά λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου(έσταζε νερό από την οροφή του ‘’κλειστού γυμναστηρίου’’ στην εστία των φιλοξενουμένων)

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν σε αυτή την μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια και τον φυσικοθεραπευτή μας Κο Καλατζή Κων/νο για την πολύτιμη βοήθειά του έτσι ώστε να ξεπερνάμε τα προβλήματα τραυματισμών. Τέλος ευχαριστούμε όλους αυτούς που βρέθηκαν σήμερα στο Δ. Α. Κ. Αγρινίου και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα μας.