Καραγεωργίου : “δεν μπορούμε το γκολ και έρχεται η στιγμή να τιμωρηθούμε” [HDvideo]

Εμφανώς απογοητευμένος από την ισοπαλία με τον Εθνικό Γαζώρου εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Ν. Καραγεωργίου. Από την άλλη Π. Διλμπέρης μίλησε για δίκαιο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά ο προπονητής του Παναιτωλικού Νίκος Καραγεωργίου δήλωσε:
«Ότι είδα εγώ είδατε και εσείς. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μας συμβαίνει και δε μπορούμε να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα και από την άλλη αφού δεν τη βάζουμε έρχεται η στιγμή να τιμωρηθούμε με ένα τρόπο απίθανο! Δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα κάνουμε τέτοιες επιπολαιότητες για να δεχθούμε τέτοια γκολ. Είχαμε τέσσερις – πέντε ευκαιρίες με τον τερματοφύλακα, άλλα τόσα δοκάρια, βάλαμε και δύο γκολ και δεν κερδίσαμε. Βλέποντας αυτές τις ομάδες οι οποίες βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία και έχουν χαρακτηριστεί διεκδικητές της ανόδου, είναι πολύ άδικο να βρισκόμαστε σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Στο ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο και η τύχη, η οποία μας έχει γυρίσει φέτος πάρα πολλές φορές την πλάτη, όπως και στο σημερινό παιχνίδι. Οπωσδήποτε εμείς δε σταματάμε εδώ. Στόχος μας είναι αυτός που αρμόζει σε αυτό το σύλλογο και είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος θα τον πετύχουμε. Ας ελπίσουμε ότι το δοκάρι και μέσα θα είναι μαζί μας και όχι πάντα το δοκάρι και έξω…

Δεν έχουμε βρεθεί φέτος στη θέση να διαφυλάξουμε ένα αποτέλεσμα και έχω την αίσθηση ότι αυτό μας επηρέασε. Φτάσαμε στο σημείο τελικά να φάμε ένα γκολ που το τρώνε οι ακαδημίες. Δε νομίζω ότι επαγγελματίες παίκτες τρώνε τέτοιο γκολ και μιλάω για το πρώτο γκολ, όχι για το δεύτερο που είναι μια άτυχη στιγμή που δε θα το κρίνω. Μιλάω για το πρώτο γκολ το οποίο έχει μέσα και τακτικά θέματα. Ήταν απίστευτος ο τρόπος αντίδρασης των παικτών μας που ήταν μπροστά από αυτό τον παίκτη.

O προπονητής του Εθνικού Γαζώρου Παναγιώτης Διλμπέρης δήλωσε: «Ήρθαμε να παίξουμε σε μια ποδοσφαιρική έδρα και στο πρώτο ημίχρονο δεν εφαρμόσαμε αυτά που είχαμε πει. Οι παίχτες μου επηρεάστηκαν και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα. Ο Παναιτωλικός δημιούργησε πολλές φάσεις από δικά μας λάθη. Βελτιωθήκαμε στην επανάληψη και προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Σταθήκαμε τυχεροί και μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Το δεύτερο γκολ το δικό μας είναι καθαρά θέμα τύχης. Δεν μπορέσαμε όμως μετά να διαχειριστούμε το προβάδισμα».