Συνέντευξη τύπου χωρίς Καραγεωργίου [HD video]

Ο βοηθός του Ν. Καραγεωργίου, Μανώλης Παπαματθαιάκης εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου καθώς ο Νίκος Καραγεωργίου είχε ένα προσωπικό πρόβλημα τον ανάγκασε να μεταβεί αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Παπαματθαιάκης στάθηκε στάθηκε στο γεγονός ότι το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους παίκτες του Παναιτωλικού και έτσι έφτασαν στην εύκολη αυτή νίκη, ενώ χαρακτήρισε τον Θρασύβουλο πολύ δύσκολη ομάδα φέρνοντας ως παράδειγμα τα αποτελέσματα που είχε πάρει σε εκτός έδρας δύσκολους αγώνες.

Γκόλιας : Αφιερωμένη η νίκη στον Κωστούλα
Ο Βασίλης Γκόλιας που πέτυχε και το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού δεν διαφώνησε σε τίποτα με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, αφιέρωσε όμως εκ μέρους όλων των ποδοσφαιρστών στον πρόεδρο της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα.

Στ. Σταθόπουλος: Κατώτεροι των περιστάσεων
Ο προπονητής του Θρασύβουλου Στάθης Σταθόπουλος τόνισε ότι ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική. Δήλωσε μάλιστα συγκινημένος και ευχήθηκε ο Παναιτωλικός να ανέβει κατηγορία. Αναλυτικά δήλωσε: “Στο σημερινό παιχνίδι φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Δεν είναι αυτή η εικόνα της ομάδας μας αλλά σε όλα τα παιχνίδια τα παιδιά θα πω ότι έχουν χίλιες δικαιολογίες. Η ομάδα μας δεν είναι του επιπέδου για να καταφέρει να ανταγωνιστεί αυτού του επιπέδου τις ομάδες. Δεν αντέχει σε κριτική η διαφορά των δύο ομάδων. Είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εύχομαι η ομάδα του Παναιτωλικού να ξαναγυρίσει στη μεγάλη κατηγορία γιατί έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Ήρθα μετά από έξι χρόνια και τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα απ΄ότι τα είχα αφήσει».

Γ. Σύρος: «παραδοθήκαμε άνευ όρων στον αντίπαλο»
«Σήμερα καταρρίψαμε το μύθο της σκληρής αμυντικής ομάδας. Παραδοθήκαμε άνευ όρων στον αντίπαλο. Προφανώς εκτός απ΄ την κακή μας εμφάνιση ήταν και πολύ καλός ο αντίπαλος. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι την Πέμπτη να πάρουμε την πρόκριση (σ.σ. αγωνίζεται με τη Βέροια για το θεσμό του κυπέλου) έτσι ώστε να φέρουμε κάποια έσοδα στην ομάδα γιατί αυτός είναι ο στόχος της ομάδας, να την εξυγιάνουμε. Με τυχόν πρόκριση της ομάδας κάποια χρήματα θα μπουν στα ταμεία τα οποία είναι υπέρ- υπέρ πολύτιμα για εμάς».

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου στην webtv του myagrinio.gr