Σε διαθεσιμότητα τελικά 10 εργαζόμενοι στον δήμο Μεσολογγίου!

«Θέατρο του παραλόγου» με το αρμόδιο Υπουργείο που με επανεκτίμηση δεν εξαιρεί υπαλλήλους του δήμου και μοιραία οδηγεί δέκα σε διαθεσιμότητα.

Τα πάνω – κάτω έρχονται σύμφωνα με πληροφορίες και πάλι για τους 10 Υπαλλήλους Δ.Ε. ΙΔΑΧ του δήμου Μεσολογγίου, μετά από νέα επανεκτίμηση του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης σύμφωνα με την οποία δεν εμπίπτουν στις εξαιρέσεις της αρχικής εγκυκλίου. Και αυτό συμβαίνει γιατί από το σύνολο των υπαλλήλων ΙΔΑΧ του δήμου τελικά, όλοι – ανεξάρτητα από την ειδικότητά τους ως υπάλληλοι γραφείου – «ονομάζονται» από τον κ. Μανιτάκη Δ.Ε. Διοικητικού – Λογιστικού με αποτέλεσμα να δουν την πόρτα της εξόδου.

Ωστόσο, το παράλογο με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός πως ήδη έχει στείλει τους δήμους άλλη εγκύκλιο σύμφωνα με την οποία ζητά να καταγραφούν οι ανάγκες σε προσωπικό που όπως λέει θα καλυφθούν από υπαλλήλους ΙΔΑΧ! Το τι ακριβώς έχουν στον προγραμματισμό τους Υπουργείο και Κυβέρνηση ουδείς γνωρίζει μέχρι στιγμής, καθώς οι αποφάσεις εναλλάσσονται σχεδόν καθημερινά προκαλώντας σύγχυση ακόμη και στον πλέον ειδικευμένο στα της δημόσιας διοίκησης.Όπως είναι φυσικό η είδηση προκάλεσε νέα αναστάτωση σε αποχωρούντες υπαλλήλους αλλά και προϊσταμένους υπηρεσιών, αφού η αποχώρηση δέκα ατόμων σε συνδυασμό με τις αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδότησης προκαλούν δυσλειτουργία στις υπηρεσίες.

πηγή : Onairnews.gr