Η Αιτωλοακαρνανία στο Money Show [HDvideo]

Δυναμικό παρόν από τοπικές επιχειρήσεις που αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αιτωλοακαρνανίας στον πρωτογενή τομέα

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πολυσυνέδριο – έκθεση “Money Show 2012” που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο HILTON στην Αθήνα, όπου η παρουσία της Αιτωλοακαρνανίας ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Η κάμερα του myagrinio.gr βρήθηκε στο χώρο του πολυσυνεδρίου στο οποίο συμμετείχαν αρκετές επιχειρήσεις από την Αιτωλοακαρνανία, με σκοπό να προωθήσουν τα προϊόντα τους, αλλά και να αναδείξουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αιτωλοακαρνανίας στον πρωτογενή τομέα.

Η Κλεοπάτρα Τζορβατζή από την “Μessolongi Fields”, ο Χρήστος Κουμάσης από την “Βιοτριχωνίς”, ο Γρηγόρης Κοντοχρήστος από την “Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος” και ο Στέλιος Κότσαρης από το “Εργαστήριο Αυγοτάραχου Κότσαρης” μίλησαν στην webtv του myagrinio.gr για τις προσδοκίες τους από τη συμμετοχή τους στο “Money Show 2012”, τα ποιοτικά προϊόντα που παράγουν αλλά και την ανάγκη για εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων.

Ξεχωριστό χρώμα στο φετινό “Money Show” έδωσε και η συμμετοχή του δήμου Μεσολογγίου, όπου μετά από πρόσκληση του ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων το Μεσολόγγι ήταν η τιμώμενη περιοχή στην ημερίδα «Ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομίας» που διοργανώθηκε χθες 22 Δεκεμβρίου, με στόχο την προστασία και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομίας και την ένταξη της στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομίας της UNESCO. Κατά την διάρκεια της ημερίδας – αφιέρωμα στο Μεσολόγγι πραγματοποιήθηκαν δράσεις γευσιγνωσίας, παρουσίαση τοπικών προϊόντων και παρουσίαση χορευτικού προγράμματος από την περιχή του Μεσολογγίου.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ στην webtv του myagrinio.gr