Καραγεωργίου : “…Διέκρινα θέληση από τα παιδιά”

Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν θέλησε να σχολιάσει την… υποδοχή των φιλάθλων του Εργοτέλη, δεν έκρυψε την συγκίνηση του για την επιστροφή του στο Ηράκλειο αποθεώνοντας ακόμα τον Ντιέγκο Ρομάνο.

Αρχικά, ο Νίκος Καραγεωργίου είπε πως “είμαι πολύ χαρούμενος, άσχετα αν έχω ηττηθεί που βλέπω τα πρόσωπα σας. Η συνεργασία μας είναι άψογη και έχω ενα λόγο παραπάνω να χαίρομαι. Ο Εργοτέλης κέρδισε γιατί είχε ένα γίγαντα κεφαλοσφαιριστή και είναι τυχερός που έχει αυτό το παιδί στην ομάδα. Το όνομα του θα το βρείτε εσείς. Ξέρετε που αναφέρομαι. Από εκεί και πέρα κάναμε μια προσπάθεια. Στο πρώτο μέρος που είδαμε και καλύτερο θέαμα, δημιουργήσαμε προβλήματα αλλά είχαμε κι όλας. Με δύο στημένες φάσεις φάγαμε δύο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Διέκρινα θέληση από τα παιδιά. Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για τη νίκη και καλή του συνέχεια”.

Ερωτηθείς για το αν περίμενε τον τροπο που τον υποδέχθηκαν οι φίλοι του Εργοτέλη και τις αποδοκιμασίες που άκουσε ο Νίκος Καραγεωργίου δήλωσε: “Αν εξαιρέσουμε 4-5 άτομα που δεν νομίζω να είναι φίλαθλοι του Εργοτέλη, ήρθαν να με δούνε, να με χαιρετήσουν άνθρωποι τους οποίους δεν γνωρίζω. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν χρόνια που κανένας δεν τα ξεχνάει και ενδεχομένως ο Εργοτέλης να μην τα ξεχάσει ποτέ”.

Γκόγκιτς:“Xαρούμενοι που έχουμε τον Ρομάνο”
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Εργοτέλη
“Ήταν ένα παιχνίδι με περισσότερο πάθος και δύναμη, όχι πολύ τεχνικό. Κάναμε πολύ καλύτερα παιχνίδια όμως είχαμε μια συνέχεια στο παιχνίδι μετά από ήττα και αυτό είναι θετικό. Ομάδες που χάνουν έχουν ρεπό και χάνουν κάπως την αυτοσυγκέντρωση τους. Είχαμε μια καλή εβδομάδα, δουλέψαμε και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Προσπάθησα με ομιλίες να αποβάλω το άγχος μετά την ήττα στον Βόλο και κάναμε αυτό που ήθελα από την αρχη. Από αύριο ξεχνάμε το παιχνίδι και σκεφτόμαστε το επόμενο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που σήμερα ηρθε περισσότερος στο γηπεδο. Μπορεί ο Ντιέγκο να είναι κοντός αλλά είναι ο ηγέτης στην ομάδα. Ήταν πολύ καλός σήμερα και θέλουμε πάντα να είναι. Έχουμε καλους παίκτες, σωστούς που δίνουν το παράδειγμα στους μικρούς. Είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε. Δεν είναι εύκολο να κάνουν πάντα καλό παιχνίδι”.

Για την εικόνα του Λαμπίν που έδωσε σήμερα δύο ασσίστ και δείχνει να ανεβαίνει ο Σίνισα Γκόγκιτς σχολίασε…
“Περιμενω περισσότερα από αυτό. Σήμερα έδειξε κάποια καλά στοιχεία. Είναι ένα παιδί 19 χρονών, που πηγαίνει για πρώτη φορά μακριά από την χώρα του. Θέλει χρόνο, εχει καλά στοιχεία και σήμερα έδειξε κάποια από αυτά.θέλει δουλειά ακόμα και πιστεύω να είναι ακόμα καλύτερος στην συνέχεια”

Πηγή: athleticradio.gr