Ιωάννου : δεν έχουμε περιθώριο για μοιρολατρίες

Δηλώσεις παικτών από το Εργοτέλης – Παναιτωλικός

Την τιμητική του είχε ο Ντιέγο Ρομάνο στις δηλώσεις έπειτα από τη νίκη του Εργοτέλη επί του Παναιτωλικού.Ο Αργεντίνος μαέστρος του Εργοτέλη δήλωσε μετά την αναμέτρηση: “Να ευχαριστησω τον κ.Καραγεωργιου για τα καλα του λογια και χαρις σε αυτόν εμαθα τον κοσμο του Εργοτελη. Του ευχομαι το καλυτερο για την οικογενεια και την ομαδα του γιατι είναι καλος ανθρωπος και προπονητης. Για το παιγνιδι ειμαι χαρουμενος γιατι καναμε καλο παιγνιδι. Συνεχιζουμε, ο δρομος είναι μακρυς. Να δουλεψουμε. Ακομη δεν εχουμε κερδισει τιποτα. Με τους συμπαικτες μου που τους δινω συγχαρητηρια δουλευουμε κάθε μερα περισσοτερο. Εχουμε την ελπιδα αυτή της ανοδου αλλα εχει πολύ δρομο το πρωταθλημα. Το πιο σημαντικο είναι ότι ειμαστε ομαδα και δουλευουμε μαζι και είναι το σημαντικοτερο για να πετυχουμε το το σκοπο μας. ειμαστε ένα συνολο εμεις οι προπονητες και παλευυουμε καθημερινα για τον Εργοτελη. Θελουμε να ανεβουμε στη Super League, γιατι είναι το μερος που μας ταιριαζει”.

Αγγελος Χαντι
“Να δωσω συγχαρητηρια στους συμπαικτες μου. Τεραστια προσπαθεια. Το πιο σημαντικο είναι η ψυχολογια κι όταν εχεις τοσο καλο κλιμα, προπονητες που σε πιστευουν και κανεις δε νιωθει παρεισακτος στην ομαδα πηγαινεις μπροστα. Ειμαστε ομαδα εχουμε νοοτροπι νικητη και πρωταθλητη και στο τελος θα χαμογελασουμε εμεις”.

Γιάννης Ιωάννου (Παναιτωλικός)
“Συγχαρητήρια στον Εργοτελη για τη νική. Ξεραμε ότι ηταν μονοδρομος να κερδισουμε εδώ, αλλα τα ατομικα λαθη κρινουν τα ντερμπυ. Δεν ειχαμε αυτοσυγκεντρωση και χασαμε από δυο στημενες φασεις. Λογω καιρικων συνθηκων δε μπορεσαμε να παιξουμε ποδοσφαιρο μετα την ισοφαριση. Πρεπει να σηκωσουμε κεφαλι γιατι δεν εχουμε περιθωριο για μοιρολατριες. Συγχαρητηρια στον Εργοτελη για το συνολο που εχει φτιαξει”.

πηγή : cretesports.gr