Πυρ και μανία με τη διαιτησία στον ΑΟ Αγρινίου

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τη διαιτησία εξέδωσε ο Α.Ο. Αγρινίου.Αφορμή το τελευταίο μάτς στο Γαλάτσι όπου ο ΑΟΑ ηττήθηκε στα τελευταία λεπτά για ένα καλάθι με τα φαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Αγρινίου έχει ως εξής:
“Κύριοι,
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις διαμαρτυρίες μας και τις ενστάσεις μας για την διαιτησία που τυγχάνει η ομάδα μας στα παιχνίδια της εντός και εκτός έδρας.

Κύριοι της Ελληνικής ομοσπονδίας και της ΚΕΔ έχουμε την τιμή στον Α.Ο. Αγρινίου να εκπροσωπούμε σε εθνική κατηγορία το μπάσκετ μιας περιοχής που απαριθμεί περισσότερους από 100.000 κατοίκους. Στη μνημονιακή Ελλάδα έχουμε καταφέρει να γεμίζουμε το γήπεδο σε κάθε αγωνιστική και να μας τιμάνε μέσω της προβολής τους από το σύλλογο μας περισσότεροι από 60 χορηγοί.Δεν επιθυμούμε να είμαστε διάττων αστέρας στο χώρο του μπάσκετ. Σε κάθε αγώνα στο Αγρίνιο οι άνθρωποι των αντιπάλων ομάδων μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την φιλοξενία που τυγχάνουν και τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία μας χαρακτηρίζουν το μόνο συναίσθημα που μας δημιουργούν είναι αυτό της υπερηφάνειας. Έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες για τον σύλλογο μας και το μόνο που επιζητούμε είναι μια δίκαιη μεταχείριση.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και πρέπει να συνοδεύονται από πράξεις σας αποστέλλουμε ένα DVD με το οποίο μπορείτε να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι για της διαιτητικές αποφάσεις που μας έχουν στερήσει νίκες που ενδεχομένως να αναπροσάρμοζαν τους αγωνιστικούς στόχους μας.

Όντας βέβαιοι για το δίκαιο μας και τις καλές προθέσεις τις οποίες αναμφίβολα έχετε για ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα ευελπιστούμε σε μια δίκαιη μεταχείριση της ομάδας μας στα επόμενα παιχνίδια.
Μετά τιμής
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Θανάσης Κόκκιος Σωτήρης Σταθόπουλος