Εκδήλωση προθέσεων με στόχευση τις επόμενες δημοτικές εκλογές

Τι κι αν βρισκόμαστε 15 μήνες πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές οι συζητήσεις στην Αιτωλοακαρνανία έχουν ξεκινήσει, ακόμη κι αν αυτές περιορίζονται σε εκδήλωση προθέσεων.

Την αρχή έκανε ο Νίκος Μουρκούσης στο Μεσολόγγι που ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχία στη πρωτεύουσα του νομού. Τη σκυτάλη πήρε ο πρώην αντιδήμαρχος Ναυπάκτου Δημήτρης Παπαναστασόπουλος που για ακόμη μια φορά δηλώνει παρών στα δημοτικά δρώμενα της Ναυπακτίας. Χθες σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Lepanto και την εκπομπή του Βαγγέλη Καρανικόλα επανέλαβε προς έχει τη πρόθεση και βρίσκεται σε συζητήσεις για την κατάρτιση συνδυασμού με στόχο τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Και είναι προφανές ότι υπάρχει αυτή η στόχευση από τη στιγμή που δεν χάνει τη ευκαιρία να ασκήσει κριτική στην νυν δημοτική αρχή. Πρόσφατο παράδειγμα η δήλωσή του σχετικά με “τη βιομηχανία απευθείας αναθέσεων μελετών” στο δήμο Ναυπακτίας για την οποία σκοπεύει να ενημερώσει τον επίτροπο του ελεγκτικού συνεδρίου και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Βέβαια η απόσταση έως τις εκλογές κάνει τις συζητήσεις σε πολλές περιπτώσεις να είναι “υπόγειες” αλλά και τις όποιες προθέσεις να μην εκφράζονται με τυμπανοκρουσίες… Εξάλλου η εποχή με τα τόσα προβλήματα δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο και μάλιστα τόσο καιρό πριν τις εκλογές.

φωτό από το nafpaktia.com