Κωστούλας : «Δεν είχε να δώσει άλλα ο Καραγεωργίου» – «Στόχος μας παραμένει η τριάδα»

Τους λόγους για τους οποίους ο Νίκος Καραγεωργίου αποτελεί παρρελθόν από τον πάγκο του Παναιτωλικού έκανε γνωστούς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Φώτης Κωστούλας. Την άποψη πως ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Παναιτωλικού, Νίκος Καραγεωργίου, δεν μπορούσε να βοηθήσει περεταίρω τον σύλλογο του Αγρινίου, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Φώτης Κωστούλας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Κωστούλας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:
Για την απομάκρυνση του Καραγεωργίου από τον πάγκο του Παναιτωλικού:
«Βλέπαμε πως δεν έχει να δώσει κάτι ακόμη στην ομάδα για να την αναταράξει. Το ρόστερ δεν μπορούμε να το κάνουμε καλύτερο, το έχουμε κάνει όσο καλύτερο γίνεται, έχουμε κάνει υπερβάσεις, προκειμένου η ομάδα να γίνει ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα. Η δική μας η εκτίμηση είναι πως δεν θα μπορούσε να βοηθήσει άλλο τον Παναιτωλικό».

Για τους λόγους που αποφάσισε να προχωρήσει στην απόλυση του Καβαλιώτη προπονητή:
«Βλέπαμε πως οι παίκτες δεν ανταποκρίνονταν στο κάλεσμα του προπονητή για καλύτερο παιχνίδι και μεγαλύτερο πάθος στους αγώνες. Γι’ αυτό πιστεύουμε πως κάποιος άλλος προπονητής ίσως τα πετύχει. Εμείς φέραμε πέντε παίκτες επιλογές του κύριου Καραγεωργίου τον Ιανουάριο και δεν είδαμε καμία καλυτέρευση στην ομάδα, αφού συνέχιζε να παίζει το ίδιο και το κλίμα δεν άλλαξε προς το καλύτερο. Βέβαια, τώρα με τον νέο προπονητή ίσως να τα πάμε καλύτερα ή χειρότερα».

Για τους στόχους του Παναιτωλικού από εδώ και πέρα:
«Το φετινό πρωτάθλημα είναι δύσκολο και πολύ ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες είναι κοντά. Πιστεύω πως ο Παναιτωλικός έχει ακόμη πιθανότητες για να ξεφύγει από την θέση που είναι τώρα. Στόχος μας παραμένει μια θέση στην πρώτη τριάδα».