Συνεχίζονται στη Ναύπακτο οι θεατρικές παραστάσεις για το Περιβάλλον [video]

Με επιτυχία υλοποιούνται στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον “Πράσινο+Μπλε” σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Στις 27 Ιανουαρίου 2013 υλοποιήθηκαν οι θεατρικές παραστάσειςτου 3ου ΔΣ Ναυπάκτου των τάξεων Δ’1 και Γ’1&2 με τα έργα «Το αστροπελέκι βρίσκει λύση με την ενέργεια » του Βαγγέλη Ηλιόπουλου και « Σκουπιδιστάν » του Κώστα Μάγου, αντίστοιχα. Οι μικροί μαθητές έστειλαν, μηνύματα για την σημασία και τον ρόλο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας , την κακή διαχείριση των σκουπιδιών και την σημασία της Ανακύκλωσης στην καθημερινότητά μας. Οι παρευρισκόμενοι γονείς, εκπαιδευτικοί και μικροί θεατές κάθε ηλικίας και όχι μόνο, χειροκρότησαν τη προσπάθεια των μικρών μαθητών και των εκπαιδευτικών τους.

* Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου κα Ζέρβα Τέτη Θεατρολόγο και κυρία Νούσιου Ευαγγελία, για την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να περάσουν μηνύματα για το περιβάλλον στους μικρούς μαθητές και τους θεατές, μέσα απο τις θεατρικές παραστάσεις. Στις παραστάσεις παρευρέθει ο αντιδήμαρχος Δήμου Ναυπακτίας κος Σταυρόπουλος Κώστας καθώς και ο συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος που μας τίμησε με την παρουσία του. Οι θεατρικές παραστάσεις υλοποιούνται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας& Θρησκευμάτων.

Δείτε μικρό μέρος των παραστάσεων

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου 2013 στις 6.00 μ.μ. στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου,
μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, από όλα τα σχολεία, όλων των βαθμίδων και όλες τις τάξεις του Δήμου Ναυπακτίας και όχι μόνο, να παρακολουθήσουν και τις 2 επόμενες παραστάσεις των μικρών μαθητών του Δ.Σ. Εκπαιδευτηρίων Πάνου Ναυπάκτου και του Δ.Σ. Ξηροπηγάδου Ναυπάκτου με τα έργα «Το άρωμα των λουλουδιών » της Αναστασίας Περιστεράκη – Ψυψογιού και « Δωσ’ μου μια δεύτερη ευκαιρία » της Χρυσάνθης Καραϊσκου, αντίστοιχα.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ