Μάχη μεταξύ αδερφών στο Αγρίνιο

Μία αρκετά ιδιαίτερη στιγμή στην καριέρα τους αναμένεται να ζήσουν την Τετάρτη οι Νίκος και Γιώργος Ιορδανίδης, καθώς τα δύο αγαπημένα αδέρφια θα βρεθούν για πρώτοι φορά στο γήπεδο ως «εχθροί»

Αγαπημένα αδέρφια, συμπαίκτες σε Γιαννιτσά και Σκύδρα και προσεχώς αντίπαλοι για 90 περίπου λεπτά. Ο λόγος για τους Νίκο και Γιώργο Ιορδανίδη, οι οποίοι για πρώτη φορά στην επαγγελματική τους καριέρα βρεθούν στο ίδιο γήπεδο όχι σαν συμπαίκτες αλλά σαν αντίπαλοι.Μία κόντρα αρκετά ιδιαίτερη και για τους δύο, αφού οι σχέσεις τους είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές. Ο Νίκος, ο μεγάλος, ο σοβαρός της οικογένειας, εδώ και λίγες ημέρες είναι και επίσημα παίκτης του Πιερικού.Όσο για τον «μικρό» Γιώργο, που όπως λένε όσοι τον ξέρουν κουβαλάει μία… ωραία τρέλα, μετά από έναν μήνα που απασχόλησε την μισή κατηγορία και όχι μόνο κατέληξε στον Παναιτωλικό.

Και οι δύο δείχνουν έτοιμοι να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετύχουν τα όνειρά τους, να διακριθούν και να κάνουν φυσικά αυτό που λατρεύουν όσο τίποτα άλλο, να παίξουν μπάλα. Όπως δήλωσε ο παίκτης του Πιερικού Νίκος Ιορδανίδης: «Την ώρα του αγώνα δεν υπάρχουν αδέρφια και φίλοι. Γι’ αυτό ήμαστε επαγγελματίες άλλωστε. Είναι σίγουρα μία πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα αφού έχω συνηθίσει να τον έχω συμπαίκτη μου όμως εκείνη την στιγμή το μόνο που θα σκέφτομαι θα είναι ο Πιερικός που είναι η ομάδα μου».

Από την μεριά του ο παίκτης του Παναιτωλικού δήλωσε: «Την ώρα του αγώνα είμαστε αντίπαλοι. Σίγουρα θα είναι περίεργο συναίσθημα, όμως συνάμα και ωραίο, είναι κάτι διαφορετικό. Αδέρφια θα είμαστε και πάλι μόλις σφυρίξει ο διαιτητής, όμως μέχρι τότε για μένα υπάρχει μόνο ο Παναιτωλικός».

πηγή : gazzeta.gr