Συνέντευξη με τους συνελεστές της παράστασης «Αυτό που δε λέγεται» [HDvideo]

Η Φρύνη Θετάκη, η Κατερίνα Καραδήμα και Δανάη Σπηλιώτη παρουσιάζουν αυτή την εποχή στο Μικρό Θέατρο, την θεατρική παράσταση για παιδιά με τίτλο «Αυτό που δε λέγεται» μιλούν στην webtv του myagrinio.gr για την παράσταση, την ανταπόκριση των παιδιών αλλά και την παράσταση – έκπληξη που θα φιλοξενήσει τους επόμενους μήνες το Μικρό Θέατρο.

Δείτε αναλυτικά στην webtv του myagrinio.gr τη συνέντευξη

Η παιδική παράσταση «Αυτό που δε λέγεται» σύφωνα με την Κατερίνα Καραδήμα πραγματεύεται τις ανησυχίες, τους φόβους των παιδιών και τα πράγματα που έχουν να κάνουν με την ψυχοσύνθεσή τους στον κόσμο του σχολείου. Η Δανάη Σπηλιώτη που πρώτη φορά μετέχει σε παιδική παράσταση εξηγεί ότι τα παιδιά ως κοινό δεν είναι τελικά και τόσο δύσκολα, γιατί είναι πολύ ειλικρινή και προσθέτει πως έχουν πολύ μεγαλύτερες αντοχές από αυτές που νομίζουμε όλοι. Από τη μεριά της η Φρύνη Θετάκη εξηγεί για την επιλογή της παράσταση πως η βία στα σχολεία είναι ένα επίκαιρο θέμα που δυστυχώς αυξάνει και τονίζει πως πρέπει να «μιλήσουμε» με τα παιδιά για αυτό.

Για το ΜικρόΘεατρο αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που παρουσιάζεται μια παράσταση για την παιδική σκηνή. Την άνοιξη ωστόσο, όπως εξηγεί η Κατερίνα Καραδήμα, θα ανέβει μια ακόμη παράσταση -όχι παιδική αυτή τη φορά- που θα μιλήσει στην ψυχή και τις ρίζες των Αγρινιωτών. «Από πρώτο χέρι» θα είναι ο τίτλος της σε σκηνοθεσία της Αγρινιώτισσας Γεωργίας Μαυραγάνη και θα έχει θέμα τα καπνά και την παραγωγή τους.