Φώτης Κωστούλας : Φέτος η ομάδα έχει άλλη δυναμική [HDvideo]

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτης Κωστούλας μιλά στην webtv του myagrinio.gr και τον Δημήτρη Παπαδάκη για την πορεία του Παναιτωλικού έως τώρα στο πρωτάθλημα της SuperLeague και όχι μόνο…

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη στην webtv του myagrinio.gr


Ο Φώτης Κωστούλας σχολιάζει το αν πρέπει να αλλάξει ο στόχος του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα. Δηλώνει, βέβαια, ικανοποιημένος από την ομάδα και εξηγεί γιατί φέτος τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα για τον Παναιτωλικό σε σχέση με το προηγούμενο πέρασμά του από την SuperLeague. Μιλά ακόμη για την εξαιρετική, όπως την χαρακτηρίζει, δουλειά που κάνει ο Μάκης Χάβος, ενώ παραδέχεται την προσπάθεια των οργανωμένων για να εκλείψουν συμπεριφορές που στο παρελθόν ο ίδιος είχε στηλιτεύσει. Χωρίς να αποκλείει μια μελλοντική μείωση στις τιμές των εισιτηρίων, τονίζει πως και οι φίλαθλοι πρέπει να καταλάβουν ότι η προσπάθεια για τον Παναιτωλικό δεν μπορεί να είναι προσπάθεια ενός ανθρώπου. Ενώ όσον αφορά τη λειτουργία της ΠΑΕ και τύχον αδυναμίες που ίσως υπάρχουν τονίζει πως τα θετικά στοιχεία είναι πολύ μεγαλύτερα.

Ακόμη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός σημειώνει ότι υπάρχουν προσπάθειες για ένα πιο «καθαρό» το πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει πως μπορεί να μην είναι εύκολο να καθίσουν οι τέσσερις «μεγάλοι» σε ένα κοινό τραπέζι, αλλά αυτό πρέπει να είναι επιθυμητό. Τέλος ο Φώτης Κωστούλας εξηγεί πως πρόεκυψε η φημολογία που θέλει την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές και ως επιτυχημένος άνθρωπος της οικονομίας τοποθετείται για τα περί success story που ισχυρίζεται η κυβέρνηση. Ξεκαθρίζει πως αν και πολλοί τον παροτρύνουν να βάλει υποψηφιότητα για τη δημαρχία Αγρινίου, κάτι τέτοιο δεν είναι στις προθέσεις του. Ωστόσο σπεύδει να υπογραμμίσει πως αυτό που χρειάζεται το Αγρίνιο, είναι να αλλάξει αυτή η παλαιοκομματική πολιτική. Όσον αφορά την ελληνική οικονομία πιστεύει πως μπορούσαν να γίνουν σημαντικές αλλαγές, χωρίς να έχουμε περάσει όλη αυτή τη δοκιμασία με τον τρόπο που την περάσαμε.