Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά σε Θέρμο, Αμφιλοχία και Ναύπακτο

Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ – ΙΝΚΑ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του διοργανώνει σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων για τους πολίτες – καταναλωτές της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας.Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ – ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ σκοπό έχει την προστασία των καταναλωτών τόσο με την στενη όσο και με την ευρύτερη έννοια του όρου, δηλαδή του αγοραστή και του χρήστη προϊόντων ή και υπηρεσιών πάσης φύσεως.

Η θεματολογία που θα αναπτυχθεί έχει διαμορφωθεί ως εξής :«ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ- ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ» & «ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ». Έχει καθοριστεί συγκεκριμένο πρόγραμμα με πρώτη εκδήλωση την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 στο Θέρμο και συνεχίζονται την Κυριακή 23 Μαρτίου στην Αμφιλοχία, την Κυριακή 30 Μαρτίου στο Καρπενήσι και το Σάββατο 26 Απριλίου στην Ναύπακτο.Στις εκδηλώσεις τις απόψεις τους θα αναπτύξουν οι κ. κ. Βασίλειος Παπαβασιλείου Οικονομολόγος, Ρούλα Σκαρλίγκου Σύμβουλος Επιχειρήσεων ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η ενημέρωση και η πληροφόρηση στις ιδιαίτερα σημερινές οικονομικές συγκυρίες διαδραματίζει σημαντικό ρόλο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικονωνήσετε με τα 26410 44568, 39250 κινητό 6986 532 120