Γευστικά μονοπάτια [HDvideo]

Το τρίτο επεισόδιο της εκπομπής «Γευστικά Μονοπάτια» ταξιδεύει στο Ευηνόχωρι, την αρχαία Καλυδώνα και το Κρυονέρι. Συνταντά τους ανθρώπους που κρατούν ζωντανό τον πολιτισμό της περιοχής και αλλά και τους ανθρώπους που με τη δουλειά και το μεράκι τους αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα. Μαγειρεύει μια εύκολη και χορταστική παραδοσιακή «ελιόπιττα» και σας την προτείνει ανεπιφύλακτα.

Δείτε την εκπομπή στην webtv του myagrinio.gr

Μια νέα σειρά εκπομπών ξεκινά στο myagrinio.gr τη δικτυακή τηλεόραση του agrinioculture.gr, τα «Γευστικά μονοπάτια». Πρόκειται για μια περιηγητική εκπομπή που με βάση τις γεύσεις κάθε τόπου, μας ταξιδεύει σε αυτόν με σκοπό να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Σκοπό έχει να βγάλει στην επιφάνεια τους κρυμμένους θησαυρούς της περιοχής μας χωρίς όμως να περιορίζεται αποκλειστικά γι΄ αυτό.
Σε μια δύσκολη εποχή στηρίζουμε τον τόπο μας προτείνοντας εύκολες αλλά ταυτόχρονα πανέμορφες αποδράσεις που ίσως για τους αρκετούς να είναι άγνωστες. Με τη χαλαρή και συνάμα ταξιδιάρικη διάθεση του Γιώργου Κατσιπάνου που παρουσιάζει την εκπομπή, θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε πανέμορφες εικόνες του τόπου μας ενώ ταυτόχρονα να γνωρίσετε παραδοσιακές συνταγές, βασισμένες στα τοπικά προϊόντα της Αιτωλοακαρνανίας, εύκολες, γρήγορες, αλλά και φθηνές που μπορεί ο καθένας να φτιάξει σπίτι του και να τις χαρεί με τους δικούς του ανθρώπους. Ελάτε να ανακαλύψουμε το «ευ ζην» μέσα από γευστικά μονοπάτια με απλά καθημερινά πράγματα, και πάνω από όλα στο τόπο μας!