Με μήνυση στη μήνυση Γαλούνη απαντά η Ντίνα Σαμαρά

Σχετικά με το από 16/04/2014 δελτίο τύπου του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – Πρώτα ο Πολίτης», το οποίο αναφέρει ότι οι κύριοι Ερωτόκριτος Γαλούνης και Κωνσταντίνος Λαϊνάς κατέθεσαν μήνυση κατά της Αντιδημάρχου και Υποψήφιας Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ντίνας Σαμαράς και της Eιδικής Συνεργάτης του Δημάρχου κ. Μαρίας Γεωργαλή από το γραφείο τύπου του συνδυασμού «Το ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ – Επιλογή ευθύνης» ανακοινώνονται τα εξής:

Σήμερα 17/04/2014 ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου η κ. Ντίνα Σαμαρά και η κ. Μαρία Γεωργαλή κατέθεσαν πολυσέλιδη μηνυτήρια αναφορά κατά του Ερωτόκριτου Γαλούνη και του Κωνσταντίνου Λαϊνά για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση για τα όσα αναληθώς αναφέρουν στην από 16-04-2014 μήνυσή τους την οποία χθες δημοσίευσαν σε ηλεκτρονικά μέσα (ιστολόγια –ιστοσελίδες) με δυσμενείς αναφορές προς τα πρόσωπά τους.
Οι Δημότες θα πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα όπως αυτά έγιναν καθώς και την προσπάθεια του κ. Γαλούνη να θολώσει κοινώς τα νερά και να εμφανισθεί από κατηγορούμενος, κατήγορος χρησιμοποιώντας υποψηφίους του συνδυασμού του και πολιτικούς του φίλους ως δήθεν μάρτυρες κατηγορίας.
Σε μια υπόθεση που ο κ. Γαλούνης έχει καταδικαστεί αμετάκλητα με απόφαση ανωτάτων ποινικών δικαστηρίων και για την οποία θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στους δημότες του Ξηρομέρου οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα, προσπαθεί με νομικά τεχνάσματα να καλύψει την ανεπάρκειά του, καθώς και τις σοβαρές ηθικές και πολιτικές του ευθύνες.
Η περίπτωση του κ. Γαλούνη θυμίζει την λαϊκή ρήση «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Όμως ο λαός του Ξηρομέρου πλέον γνωρίζει τα πεπραγμένα της Δημαρχιακής θητείας του κ. Γαλούνη, όσο και αν ο ίδιος προσπαθεί να εμφανισθεί πολιτικά μεταλλαγμένος ως δήθεν κάτι το καινούργιο. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ πλέον ότι το Ξηρόμερο του έχει οριστικά γυρίσει την πλάτη.