Οι 20αρηδες του Παναιτωλικού

Η οικονομική κρίση ανάγκασε πολλές ομάδες να επενδύσουν σε νεαρούς παίκτες και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τους 20αρηδες που αγωνίστηκαν φέτος στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός με 4 είχε τους περισσότερους.

ΜΥΓΑΣΗ αναφορά του gazzetta.gr στους 20άρηδες του Παναιτωλικού

Παναιτωλικός: Γιώργος Μύγας (11 συμμετοχές), Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος (14 συμμετοχές)

Πήρε τον χρόνο του και ελπίζει για περισσότερο…
Στον Παναιτωλικό η χρονιά ήταν εξαιρετική με τους Αγρινιώτες να έχουν καθαρίσει από νωρίς την παραμονή τους και να δείχνουν πως σύντομα θα μπορέσουν να χτυπήσουν κάτι παραπάνω. Ο Μάκης Χάβος χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς με τον Γιώργο Μύγα να είναι ένας από αυτούς. Ο γεννημένος στις 7/4/1994 επιθετικός, έπαιξε σε 11 παιχνίδια, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, αλλά και μόνο που του δόθηκαν οι ευκαιρίες δείχνει πως στα… καναρίνια πιστεύουν σε αυτόν. Μένει να δούμε αν με το νέο χρόνο θα πάρει περισσότερες και κυρίως αν θα μπορέσει να τις εκμεταλλευτεί.

ΠαπουτσογιαννόπουλοςΧρήσιμος όταν χρειάστηκε
Τέσσερις φορές περισσότερο από τον Μύγα έπαιξε ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος. Ο μικρός (10/8/1994), είχε στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε 14 συμμετοχές κυρίως μπαίνοντας ως αλλαγή, με τον Μάκη Χάβο να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ποιότητά του και να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του. Σίγουρα μπορεί να πετύχει περισσότερα, αρκεί να πιστέψει στον εαυτό του και να γίνει εκτός από τεχνικό και λίγο πιο δυναμικό το παιχνίδι του. Βέβαια το μέλλον είναι μπροστά του και στο χέρι του είναι να καταφέρει να καθιερωθεί, είτε στον Παναιτωλικό, είτε σε κάποια άλλη ομάδα.