Τρίτη σύλληψη για “προστασία” στο Αγρίνιο

Μετά τις συλλήψεις ανήμερα του Πάσχα ενός 36χρονου και μίας 27χρονης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση, χθες το βράδυ συνελήφθη και τρίτο άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση.

Οι τρεις κατηγορούνται ότι πήγαν σε μπαρ 54χρονης στο Αγρίνιο, απαιτώντας το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ τη βδομάδα, προκειμένου να μην βλάψουν τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων του καταστήματος. Χθες λοιπόν συνελήφθη και το τρίτο άτομο που αναζητούνταν. Πρόκειται για ένα 28χρονο τα στοιχεία του οποίου ήταν γνωστά στην αστυνομία, όμως διέφευγε της σύλληψης.

Αναλυτικά το αστυνομικό δελτίο:
Συνελήφθη χθες (21-4-2014) το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου και το τρίτος δράστης που κατηγορούνταν για συμμετοχή του στην υπόθεση εκβίασης καταστημάτων στο Αγρίνιο.Πρόκειται για έναν 28χρονο ημεδαπό, τα στοιχεία του οποίου είχαν ταυτοποιηθεί και αναζητούνταν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.Τις έρευνες ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.