Μοσχολιός : Νιώθω τόσο απελευθερωμένος που δεν έχω στήριξη από πουθενά, παρά μόνο από τους πολίτες

Στον ΑΕΡΑ FM και την εκπομπή «Όλα στον αέρα» με τον Δημήτρη Παπαδάκη μίλησε σήμερα, τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός.

Ο Π. Μοσχολιός επιτέθηκε στον Γ. Παπαναστασίου συγκρίνοντας το δικό του ψηφοδέλτιο με εκείνο του αντιπάλου του. Αρχικά χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο Παπαναστασίου μονοκομματικό που στηρίζεται από στελέχη της ΝΔ και τόνισε ότι το δικό του ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει άτομα από όλο το κοινοβουλευτικό φάσμα. “Το ψηφοδέλτιό μας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ανάπτυξη στην πόλη, επειδή έχει στελέχη από τέτοιο πολιτικό φάσμα που να μην δεσμεύεται από κανένα κόμμα” είπε και πρόσθεσε «Νιώθω τόσο πολύ απελευθερωμένος και ανεξάρτητος που δεν έχω στήριξη από πουθενά, παρά μόνο από τους πολίτες».

Εξήγησε μάλιστα τη σκέψη του αυτή λέγοντας ότι “αυτό φάνηκε και από τα ποσοστά του πρώτου γύρου. Η πόλωση που υπήρξε μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων της κεντρικής πολιτικής σκηνής, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, είχε σαν αποτέλεσμα να συσπειρώσει τους οπαδούς των δυο μεγάλων κομμάτων και αυτό το αποτέλεσμα φαίνεται και στο δήμο και στην περιφέρεια. Οπότε όποιος δεν έχει μια κομματική στήριξη είναι στη μέση και συνθλίβεται”.