Oι διακοπές ρεύματος στην Αιτωλοακαρνανία

Aνακοινώθηκε το πρόγραμμα διακοπών ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ λόγω των επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων από την ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ.

Oι διακοπές ρεύματος θα έχουν μέγιστη διάρκεια μια ώρα, ενώ το πρόγραμμα που εκδόθηκε είναι απολύτως ενδεικτικό και ενδέχεται να μεταβληθεί, τόσο ως προς τη διάρκεια όσο και ως προς τις γεωγραφικές περιοχές που αφορά, εφόσον μεσολαβήσουν αστάθμητοι παράγοντες που θα επηρεάσουν τη σταθερότητα του ηλεκτρικού συστήματος της χώρας (π.χ. αιφνίδια βλάβη ή στάση μονάδας) και οι οποίοι δεν ήταν γνωστοί κατά την κατάρτιση του προγράμματος περικοπών.

Στην Αιτωλοακαρνανία προβλέπονται οι εξής διακοπές:
11:00 -12:00 Κεφαλόβρυσο, Χρυσοβέργη, Γουριά, τμήμα Πεντάλοφου.
12:00 -13:00 Ορεινός Βάλτος (Μπαμπαλιό, Βαρετάδα, Γιαννόπουλοι, Αλευράδα, Μαλεσιάδα, Χαλκόπουλοι, Εμπεσός, Βρουβιανά κλπ)
13:00- 14:00 Ανατ.ορεινή Ναυπακτία , Λυγιά Ναυπάκτου, Σκάλα Ναυπάκτου, Βομβοκού, Δάφνη, Παλιοχωράκι, Δήμος Πυλήνης, Δήμος Πλατάνου, τμήμα Δήμου Αποδοτίας,εγκαταστάσεις ΕΥΔΑΠ στον Εύηνο
Ανω-Κάτω Κεράσοβο, Οικισμοί περιοχής προς Ελληνικά Μεσολογγίου, τμήμα οικισμού Ζευγαρακίου, οικισμός Φραγκουλαίικα.

Το ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr ενώ μπορείτε να καλείτε και το 210 – 6241860 που λειτουργεί όλο το 24ωρο.