Τα Lake Sports στο Lake Party #7

Το διήμερο 17 και 18 Ιουλίου από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, θα ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές δίπλα στην Λίμνη Τριχωνίδα στο 7ο Lake Party, με πολλές δραστηριότητες, μοναδικά Lives και δυνατά dj sets…
Την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 10 μέχρι της 21.00 βάλε τα αθλητικά σου και έλα να δοκιμάσεις όλα τα lake sports που σου εξασφαλίζουμε σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Τρίτωνας» που εδρεύει στο Κτήμα Πιθάρι, κι αν δεν είσαι γεννημένος αθλητής… μην ανησυχείς έχουμε φροντίσει και γι αυτό!

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος το Lake Party σου δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε ένα ακόμη πιο δυνατό τουρνουά Lake Volley.
Πιστεύεις πως το έχεις;…δήλωσε άμεσα συμμετοχή… αλλά και αν νομίζεις πως δεν το έχεις…απλά δοκίμασέ το…και ποτέ δεν ξέρεις…μπορεί και να κάνεις τη διαφορά! To τουρνουά θα διαρκέσει από την Πέμπτη 17 Ιουλίου στις 16.00 μέχρι την Παρασκευή 18 Ιουλίου στις 21.00

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μάλιστα στην πόλη του Αγρινίου διεξάγεται το 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Freestyle Football με τον τίτλο Baller Jam. Δεκαπέντε νέοι από όλη την Ελλάδα, συγκεντρώνονται διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος και σας προσκαλούν όλους να τους εμψυχώσετε. Αθήνα, Γρεβενά, Ηράκλειο Κρήτης, Καστοριά, Λαύριο, Νέα Μάκρη, Πτολεμαΐδα, Πύργος, Σφακιά θα έχουν τον δικό τους εκπρόσωπο, ενώ φυσικά και το Αγρίνιο θα έχει δυναμική παρουσία με τους Παναγιώτη Καμποσιώρα, Ερρίκο και Ερτίλ Κονταξίου, να αγωνίζονται για να φέρουν το τρόπαιο στην πόλη μας! Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Ιουλίου στις 18.00-21.00!

Τολμήστε να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία μέσω του canoe-kayak, την Πέμπτη 17 Ιουλίου αλλά και την Παρασκευή 18 Ιουλίου από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ . Γνωρίστε την άλλη όψη της μεγαλύτερης φυσικής λίμνης της Ελλάδας, της λίμνης Τριχωνίδας. Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων εκπαιδευτών και αθλητών (Γρηγόρης Παπαθανάσης (canoe), Αλέξανδρος Κάμφωνος (kayak slalom) και ο Σπύρος Μπαρμπαρέσος (white water)), μέλη της Εθνικής ομάδας που αγωνίζεται στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα Σκόπια… δαμάστε τα νερά της λίμνης και ανακαλύψτε τα υδάτινα μυστικά της!

Ζήστε μαζί μας μία αξέχαστη εμπειρία!
#lakesports
#lakeparty #drinks #music #lake #sports and … #you

INFO

Home


https://www.facebook.com/events/684249701622821/?fref=ts
https://www.facebook.com/lakepartytrixonida?fref=ts
https://www.facebook.com/KtimaPithari?fref=ts