Μαλεζάς : «Bρήκα ελκυστικό το πλάνο του Παναιτωλικού»

Ο Στέλιος Μαλεζάς μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει την ομάδα του Αγρινίου και διευκρινίζει για το αν είχε δεχθεί πρόταση του ΠΑΟΚ πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

Αναλυτικά όσα είπε:
– Πολλοί θεώρησαν ότι θα επιστρέψεις στον ΠΑΟΚ αφού είναι γνωστή η αγάπη σου για τον σύλλογο: «Θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε είχα επικοινωνία με την ομάδα και έτσι ήμουν αναγκασμένος να κοιτάξω το μέλλον μου. Κάθε παίκτης αυτό πρέπει να κάνει. Έτσι ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που με πλησίασε, με έπεισε για το πλάνο της και με κάλυψε πλήρως ως ποδοσφαιριστή».

– Πληροφορήθηκες ότι ο Γλύκος ανανέωσε για τρία χρόνια ενώ και ο Αθανασιάδης συζητά για την ανανέωση του: «Είναι θετικές εξελίξεις αυτές για τον ΠΑΟΚ. Καλό και για τα παιδιά αυτά που έχουν προσφέρει πολλά πράγματα στον σύλλογο αλλά και για τον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Είναι παίκτες με εμπειρία και μπορούν να αποτελέσουν παραδείγματα και για τους νεαρούς παίκτες αλλά και για αυτούς που έρχονται από το εξωτερικό. Είναι σημαντικό στα αποδυτήρια να υπάρχουν παίκτες-αρχηγοί που παράλληλα να είναι και η «σημαία» της ομάδας. Στον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό ότι υπάρχουν αρκετοί διεθνείς».

– Έχεις σκεφτεί πώς θα νιώσεις όταν βρεθείς αντίπαλος του ΠΑΟΚ; «Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία, ξέρω ότι αυτό θα γίνει κάποια στιγμή αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ το πώς θα νιώσω αν δε ζήσω εκείνη τη στιγμή».

– Επέλεξες τον Παναιτωλικό και αρκετοί ήταν αυτοί που εξεπλάγησαν από αυτή σου την απόφαση: «Οι άνθρωποι της ομάδας μου ανέλυσαν το πλάνο τους, το οποίο το βρήκα ελκυστικό και αποφάσισα να το υποστηρίξω. Η ομάδα έχει ένα άρτιο αθλητικό κέντρο που είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή που θέλει να δουλέψει. Παράλληλα έχει ένα ωραίο γήπεδο και φανατικό κοινό. Είναι επίσης γνωστό πως στην ομάδα υπάρχει η οικονομική συνέπεια. Όλα αυτά ήταν σημαντικά και θετικά για μένα και θέλω μέσα από την όποια εμπειρία μου να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει επίπεδο…»