Πρόγραμμα Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας για γαλακτοπαραγωγούς στην Αιτωλοακαρνανία

Συνεργασία Τράπεζας Πειραιώς με τη γαλακτοβιομηχανία “Δελφοί”
Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας, που αφορά σε γαλακτοπαραγωγούς των Νομών Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Δελφοί Α.Ε.».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τράπεζα, η χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας στον τομέα του γάλακτος αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον κτηνοτρόφο μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την εταιρεία.Η εταιρεία «Δελφοί Α.Ε.» διαθέτει τυροκομική μονάδα στην περιοχή Τρελαγκάθα του Μεσολογγίου. Η πλήρως καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα της και το συσκευαστήριο καλύπτουν μια έκταση 8.000 τμ και παρέχουν τη δυνατότητα παραγωγής 7.000 τόνων τυροκομικών προϊόντων ετησίως και συσκευασίας 600 τόνων σε μηνιαία βάση.Η Δελφοί Α.Ε. έχοντας ήδη συσσωρευμένη εμπειρία 20 ετών στην παραγωγή και την πώληση τυροκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας, στοχεύει στην ενδυνάμωση της θέσης της τόσο στην Ελληνική αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

«Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο κτηνοτρόφος έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία. Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία κτηνοτρόφων και επιχείρησης», διευκρινίζει η Πειραιώς στην ανακοίνωσή της.