Βιγιαφάνες φέρνει στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός! [video]

«Βόμβα» από την Αργεντινή έριξε ο Παναιτωλικός καθώς ήρθε σε συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Λούκας Μαρτίν Βιγιαφάνες, ο οποίος αναμένεται άμεσα στο Αγρίνιο!

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού κάτω από απόλυτη μυστικότητα είχαν συνεχείς επαφές και μαζί του και με την ομάδα του την Ιντεπεντιέντε. Την οποία τελικά έπεισαν και παραχώρησε με την μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια τον Βιγιαφάνες, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αργεντινής. Πριν δυο χρόνια ο Βιγιαφάνιες βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού όμως η μεταγραφή του δεν έγινε ποτέ. Πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στην Ουρακάν και έπαιξε σε 19 ματς, ενώ τα προηγούμενα τρία χρόνια είχε 31 συμμετοχές στην Ιντεπεντιέντε. Η μεταγραφή είναι «κλεισμένη» και με το που ο παίκτης πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, θα ολοκληρωθεί το deal με τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις.

Το ευχάριστο για τον Χάβο είναι ότι ο Αργεντίνος εκτός από το δεξί άκρο, μπορεί με την ίδια άνεση να παίξει και επιτελικός μέσος, καθώς διακρίνεται για την αγωνιστική του ποιότητα!