Μπορεί να ρίξει τα… τσιμέντα στο “κλουβί” ο Βιγιαφάνιες

Οι μεταγραφές σίγουρα μιλάνε στο χορτάρι και ότι και να πει κανείς από πριν θα παραμένει μετέωρο αν δεν αποδειχθεί από την πραγματικότητα.

Όμως η περίπτωση του Λούκας Βιγιαφάνιες μοιάζει λίγο διαφορετική. Ο Αργεντίνος που αναμένεται μέχρι την Κυριακή να έρθει στο Αγρίνιο και να υπογράψει στον Παναιτωλικό, δεν είναι ένας τυχαίος παίχτης για τα δεδομένα του Παναιτωλικού και του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Βιγιαφάνες ήταν μέλος της Εθνικής Αργεντινής U-20 στο αντίστοιχο Μουντιάλ του 2011 με συμπαίκτες, παίχτες τον Λαμέλα της Τότεναμ και τον Ιτούρμε της Ρόμα. Πρόκειται για έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται και στον άξονα και στα άκρα και τον συνοδεύουν αρκετά καλές συστάσεις για την τεχνική του κατάρτιση, την ταχύτητά του και το πόδι του.

Ένα ακόμη στοιχείο που μπορεί να σταθεί κρίσιμο για να αποδειχθεί ο Βιγιαφάνες “λίρα 100” είναι το γεγονός ότι μάλλον θα προσαρμοστεί εύκολα στην πρώτη φορά που θα αγωνιστεί εκτός Αργεντινής, αφού στο Παναιτωλικό θα βρει δυο ομοεθνείς του και παλιούς του γνώριμους, τους Γοδόι και Μαρτίνες, με τους οποίους ήταν συμπαίκτης στην Ιντεπεντιέντε.