Ολοκληρώνεται το πάζλ… Το “ήρθαν – έφυγαν” του Παναιτωλικού

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και το φετινό ρόστερ του Παναιτωλικού είναι πλήρως ανενεωμένο με 17 παίχτες από την περσινή ομάδα να αποτελούν παρελθόν και έντεκα ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής να αποτελούν το νέο αίμα στην ομάδα.

Βέβαια απομένουν λίγα ακόμη κομμάτια για να συμπληρωθεί το πάζλ. Πρώτα από όλα κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της Κ20 που παρακολούθησαν την προετοιμασία της μεγάλης ομάδας αναμένεται να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια, υλοποιώντας έτσι την πάγια προσδοκία της ΠΑΕ αλλά και του Μάκη Χάβου που θέλουν η ομάδα να αιμοδοτείται από τις ακαδημίες της. Ακόμη υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο Βασιλείου θα ενσωματωθεί από τώρα στην ομάδα κερδίζοντας την προσφυγή που έχει καταθέσει και αποτελώντας μια επιπλέον επιθετική λύση στα χέρια του Μάκη Χάβου. Τέλος δεν αποκλείεται να γίνει κάποια ακόμη μεταγραφική προσθήκη μεσοεπιθετικού, υπό την προϋπόθεση ότι ο παίχτης που ίσως έρθει θα ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά που θέλει ο Μάκης Χάβος για τα αγωνιστικά του πλάνα.

HΡΘΑΝ (11):
Koλοβούρης (Καλαμάτα), Ρουμπουλάκου (ελεύθερος – ΠΑΣ Γιάννινα), Κόρμπος (Απόλλων Σμύρνης), Άλβες (ελεύθερος), Εντζεγκουέλε (Μπέρι), Κάπελ (Μπράγκα), Μπεχαράνο (Δε Στρόνγκεστ), Μαλεζάς (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Κέβιν (Μαγιόρκα), Βιγιαφάνες (Ουρακάν), Καλογέρης (έληξε ο δανεισμός του στην Νέα Σαλαμίνα στην Κύπρο)

EΦΥΓΑΝ (17):
Ανέν, Μελισσάς, Γκόλιας, Τζούνιορ, Καμαρά, Γκάλο, Μπακάκης, Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Τακίδης, Kαλί, Σφακιανάκης, Πασάς, Μπούντιμιρ, Πόι, Μουμίν, Δάρλας