ΤΟΕΒ και ιδιώτες καθάρισαν το γήπεδο Κατοχής

Εφόσον το γήπεδο δεν προχωράει και έμεινε στάσιμο η διοίκηση με την παρότρυνση κατοίκων αποφάσισε να ζητήσει την βοήθεια του ΤΟΕΒ Κατοχής με μηχάνημα Γκρέϊντερ και την βοήθεια των αδελφών Ιωάννη & Γερασίμου Κοκοτού με τον φορτωτή τους, να στρώσουν όσο είναι δυνατόν τα χώματα στο γήπεδο για να μπορούν οι αθλητές μόνο να… τρέχουν.Καθάρισαν και τα αγριόχορτα που είχε γεμίσει ο εσωτερικός και ο γύρω χώρος του γηπέδου.

Το γήπεδο παραμένει ακατάλληλο και επικίνδυνο για αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά για να μην έχουμε συνεχή μεταφορά – ειδικά των παιδικών τμημάτων – σε άλλα γήπεδα με τους ευνόητους λόγους περί ασφάλειας στους δρόμους, θα στρωθεί για να μπορούν οι αθλητές να βγάζουν μέρος της προπόνησης στη φυσική κατάσταση.

Δυστυχώς θα κάνουμε όλοι μας υπομονή για να βγάλουμε τη χρονιά και αργότερα θα δούμε τι μπορεί να γίνει. “Είστε σε ένα πρωτάθλημα η ομάδα που δεν θα έχει σπίτι”, έτσι μας χαρακτήρισε ένας παράγοντας από άλλο σωματείο και μας ευχήθηκε καλή δύναμη.Ευχαριστούμε για την κάθε βοήθεια τον οργανισμό ΤΟΕΒ Κατοχής και τους Αδελφούς Κοκοτού.

πηγή : katochinews.blogspot.gr