Θεοδωρίδης: «Με σεβασμό αλλά χωρίς φόβο»

Με μεγάλη συγκέντρωση και χωρίς φόβο θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Παναιτωλικός τον ΟΦΗ σύμφωνα με το Γιώργο Θεοδωρίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θεοδωρίδη στην κάμερα της NOVA: «Η ομάδα είναι αρκετά έτοιμη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Σε όλη την προετοιμασία για αυτό δουλεύουμε δυνατά ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μόνο εύκολο δεν θα είναι αυτό το παιχνίδι, ξέρουμε τι έδρα έχει ο ΟΦΗ και πως μπορεί να επηρεάσει ο κόσμος τον ΟΦΗ όμως ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, έχουμε καλή και ποιοτική ομάδα, ίσως χρειαστεί περισσότερο συγκέντρωση για αντιμετωπίσουμε και την έδρα και νομίζω πως κάτι θετικό θα βγεί.

Για τις πολλές αλλαγές του ΟΦΗ δεν μπορεί κανείς να βγάλει εύκολα συμπεράσματα. Και εμείς έχουμε πολλές αλλαγές και κοιτάμε να αποκτήσουμε ομοιογένεια αλλά όπως δείξαμε στα φιλικά είμαστε σε καλό δρόμο. Μου είναι αδιάφορο το αν θα παίξουμε πρώτο αγώνα εκτός ή εντός. Το σίγουρο είναι πως δεν μπορείς να ξέρεις σε τι κατάσταση είναι η κάθε ομάδα και εκεί κάπου θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε και εμείς τυχόν αδυναμίες και να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του ΟΦΗ.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σεβαστούμε τον ΟΦΗ αλλά να μην τον φοβηθούμε. Πλέον έχουμε κάποιες παραστάσεις σαν ομάδα από την πρώτη κατηγορία και δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».