Γαλούνης : Παρέλαβα τον Αστακό γεμάτο σκουπίδια και χωρίς νερό

Ανάληψη καθηκόντων σήμερα και για τον νέο Δήμαρχο Ξηρομέρου Ερωτόκριτο Γαλούνη, που φαίνεται ότι μπήκε αμέσως στα “βαθιά νερά” της καθημερινότητας. Με δήλωσή του γνωστοποιεί τις ενέργειες που ξεκίνησε ο δήμος για την αντιμετώπιση δυο από τα σημαντικότερα προβλήματα της καθημερινότητας στον Αστακό την αποκομιδή των σκουπιδιών και την υδροδότηση της πόλης.

ΓαλούνηςΑναλυτικά:
Αγαπητοί Συνδημότες – Συνδημότισσες,
Με αίσθημα ευθύνης, σήμερα 01/09/2014 Ανέλαβα τα καθήκοντα μου σαν Δήμαρχος Ξηρομέρου. Δυστυχώς όμως παρέλαβα την πόλη του Αστακού γεμάτη σκουπίδια, που δημιουργούσαν αποπνικτική ατμόσφαιρα, και χωρίς νερό. Για το λόγο αυτό και παρότι δεν είχα καμία ευθύνη μέχρι σήμερα, ζητώ συγνώμη από όλους σας.Σας ενημερώνω όμως πως από σήμερα το πρωί έδωσα εντολή και έχει ήδη ξεκινήσει η Συγκομιδή και Αποκομιδή των σκουπιδιών με τα Απορριμματοφόρα του Δήμου.Σας διαβεβαιώνω ότι η πόλη του Αστακού θα καθαρίσει αμέσως και θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις να μην ξανασυμβούν τέτοια φαινόμενα που είναι ντροπή για τον Δήμο μας.
Σας κάνω γνωστό επίσης ότι από τις 06:00 π.μ. υπεύθυνα συνεργεία του Δήμου επισκευάζουν τις βλάβες που υπάρχουν τόσο στο Αντλιοστάσιο, όσο και στο Εξωτερικό και Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης.Εκτιμώ ότι μέχρι το βράδυ, εκτός απροόπτου, θα ομαλοποιηθεί η υδροδότηση της πόλης του Αστακού.
Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου
Γαλούνης Ερωτόκριτος