“Νοσοκομείο Αγρινίου, άμα έχεις βουλευτή διοικείς και τμήμα”

Άλλη μια καταγγελία για τα φαινόμενα αναξιοκρατίας στο νοσοκομείο Αγρινίου. Αυτή τη φορά ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Παντέλης Παναγιώτης καταγγέλλει το φαινόμενο με ανακοίνωσή του στο ygeionomikoi.gr. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι η διοίκηση του νοσοκομείου Αγρινίου καίτοι δεν είναι πρώτη φορά που γίνονται τέτοιες καταγγελίες, τηρεί σιγήν ιχθύος.

Αναλυτικά :
Πρωτόγνωρα πράγματα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Σύμφωνα με καταγγελία του εκπροσώπου των εργαζομένων, στη αποστείρωση του Νοσοκομείου – κατά παράβαση κάθε νόμου- υπεύθυνος – εδώ και καιρό-για τη λειτουργία του τμήματος είναι ένας Δ.Ε κλιβανιστής!!!

Ενώ στη Αποστείρωση- σε όλη την Ελλάδα και το κόσμο- Προϊστάμενος ή Υπεύθυνος ορίζεται Νοσηλευτής και το Τμήμα ανήκει στη διάρθρωση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας στο Αγρίνιο ορίζεται ένας Δ.Ε Κλιβανιστής (που ανήκει στη Τεχνική Υπηρεσία) και έχει σαν υφιστάμενους Νοσηλευτές και τους βγάζει και το Πρόγραμμα Εργασίας!!!!

Μάλιστα την “καραμπινάτη” παρανομία την έχει καταγγείλει και η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ που παραβρέθηκαν σε Γ. Συνέλευση και ζήτησαν από την Διοίκηση την άμεση παρέμβαση της για την αποκατάσταση της νομιμότητας.Έχουν περάσει 2 μήνες!!!! και δεν έγινε τίποτα.Φαίνεται ότι άμα είσαι «εκλεκτός» τοπικού βουλευτή της Κυβέρνησης είσαι πάνω και από τους νόμους και την πρακτική που ακολουθείται σε όλα τα Νοσοκομεία.Ελπίζουμε η δημοσιοποιήση του θέματος να αναγκάσει την Διοίκηση να εφαρμόσει τους νόμους και να ορίσει Νοσηλευτή Υπεύθυνο στην Αποστείρωση. Κάθε μέρα που θα παραμένει η ίδια κατάσταση θα αποδεικνύει περίτρανα ότι το κομματικό κράτος του “Μαυρογιαλούρου και του Κρούεζα” ζει και βασιλεύει.