Ο Κ. Ρόκος για πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου

Στην επιλογή του Κώστα Ρόκου κατέληξε η παράταξη του Γ. Παπαναστασίου για την θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.

φωτό από τη σύσκεψη του Γ. Παπαναστασίου με τη δημοτική του ομάδα
φωτό από τη σύσκεψη του Γ. Παπαναστασίου με τη δημοτική του ομάδα

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε απόψε η δημοτική ομάδα του νεοεκλεγέντος δημάρχου Αγρινίου αποφάσισε να προτείνει το δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Ρόκο για την προεδρία του δημοτικού συμβουλίου. Αν και για πρώτη φορά εκλέχθηκε στο δημοτικό συμβούλιο ο Κ. Ρόκος για κληθεί να αναλάβει ένα κρίσιμο πόστο, ωστόσο θεωρήθηκε εγγύηση για την εκπλήρωση των καθηκόντων του προέδρου το διαλογικό πνεύμα και οι ήπιοι τόνοι που τον χαρακτηρίζουν.Ακόμη στη σύσκεψη των συμβούλων του Γ. Παπαναστασίου, ο νέος δήμαρχος παρουσίασε τον νέο Γενικό Γραμματέα του δήμου Δ. Τζιόλη.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 7 Σεπτεμβίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου θα διεξαχθούν οι δημαιρεσίες στον δήμο Αγρινίου σε ειδική συνεδρίαση που βάσει νόμου θα προεδρεύσει ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος του πρώτου συνδυασμού, εν προκειμένω ο Νίκος Καζαντζής από την παράταξη Παπαναστασίου. Συγκεκριμένο το νέο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου θα εκλέξει Προεδρείο, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και τους εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγρινίου στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας. Η εκλογή αφορά τη θητεία από 7-9-2014 έως 4-3-2017.