Το e-mail που αναστατώνει τη ΝΔ Αστακού

E-mail – ανώνυμη επιστολή αναγνώστη κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο και δημιουργεί αναβρασμό στη Δημοτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στον Αστακό. Η επιστολή εμπεριέχει αιχμές κατά του προέδρου της κομματικής οργάνωσης κ. Μπόνη και ουσιαστικά θίγει την ανδρανοποίηση της τοπικής οργάνωσης πράγμα που υφίσταται προ πολλού.

Διερωτάται χαρακτηριστικά ο συντάκτης της επιστολής : “Τα 9 από τα 11 μέλη της Τοπικής έχουν παραιτηθεί προ πολλού και εγώ ρωτώ τους φίλους μου γιατί; Ποιο είναι το μετά; Τι θα απογίνει με την οργάνωση; Θα βγάλουμε και εμείς το λιθάρι για να διαλυθεί το κόμμα; Γιατί κάποιοι έχουν μάθει να κυνηγού θέσεις και να τους νοιάζει το εγώ τους;” Και στην συνέχεια διαπιστώνει: “Δυστυχώς οδηγείται το κόμμα σε αφανισμό. Κρίμα γιατί ο πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς ευαγγελίζεται τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη αλλά ορισμένοι του πριονίζουν την καρέκλα και λυπούμαστε γι’ αυτό”.

Πάντως η αγωνία του συντάκτη για τον “αφανισμό του κόμματος” μπορεί να είναι κατανοητή, εκείνο όμως που αγνοείται εντελώς -πέρα από τις τοπικές ιδιαιτερότητες και κόντρες- είναι ότι τον κύριο λόγο στο αφανισμό του κόμματος έχουν παίξει οι κεντρικές επιλογές του κόμματος…