Παραδόθηκαν τα τρία αδέλφια στο Γαλατά που απειλούσαν να αυτοκτονήσουν αρνούμενοι την έρευνα

Λίγο πριν τα μεσάνυκτα και έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις ο ειδικός διαπραγματευτής και οι ψυχολόγοι της αστυνομίας κατάφεραν να πείσουν να παραδοθούν τρία αδέρφια στο Γαλατά, που αφού αρνήθηκαν κατ΄ οίκον έρευνα της αστυνομίας παρέμειναν ταμπουρωμένα στο σπίτι τους και απειλούσαν να αυτοκτονήσουν.

Τρία αδέλφια στον Γαλατά ταμπουρώθηκαν στο σπίτι τους και απειλούν να αυτοκτονήσουν αν δεν φύγουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκονται έξω από το σπίτι τους για να κάνουν έρευνα για ύπαρξη ναρκωτικών. Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 15:30 το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία αδέλφια βρέθηκαν στην πλατεία του χωριού, όπου όπως καταγγέλλεται, παρενοχλούσαν τους κατοίκους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο.

Κάποιοι κάτοικοι κατήγγειλαν το συμβάν και τότε ξεκίνησε η επιχείρηση της αστυνομίας για να διερευνηθεί η υπόθεση, αφού οι καταγγελίες ανέφεραν πως τα τρία αδέρφια είχαν στο σπίτι τους φυτείες ινδικής κάνναβης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα της αστυνομίας για τα ναρκωτικά στο σπίτι των τριών αδελφών, άρχισε περίπου στις 18:05 το απόγευμα της Τρίτης, παρουσία μάλιστα και δικαστικού λειτουργού. Όμως οι τρεις του κλείστηκαν στο σπίτι κι απειλούσαν πως θα κόψουν τις φλέβες τους με μαχαίρι.

Ο 45χρονος και οι δύο 41χρονοι (που είναι δίδυμοι), παρέμειναν για πολλές ώρες μέσα στο σπίτι, ενώ επιστρατεύτηκαν ειδικός διαπραγματευτής και δύο ψυχολόγοι από την Πάτρα για να τους μεταπείσουν, οι οποίοι και τα κατάφεραν λίγο πριν τα μεσάνυκτα.