Φήμες για Γρηγορόπουλο στο Αγρίνιο

Η απόφαση για αντικατάσταση των διοικητών στα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου φαίνεται πως είναι ειλημμένη μετά το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργεί το τελευταίο διάστημα με αφορμή τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό. Ο βασικός λόγος της διαφαινόμενης αντικατάστασης είναι ότι εργαζόμενοι, γιατροί αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Αγρινίου εκφράζουν έντονη δυσφορία για τις διοικητικές αστοχίες που κατά τους ίδιους διόγκωσαν υπερβολικά το υπαρκτό θέμα της έλλειψης προσωπικού.

Πλέον αναμένεται η στιγμή που το υπουργείο θα προχωρήσει στις αντικαταστάσεις καθώς λέγεται ότι αυτές θα είναι ευρύτερες και θα αφορούν αρκετά νοσοκομεία ανά τη χώρα, αλλά και πιθανός τις διοικήσεις των ΥΠΕ. Για την περίπτωση του νοσοκομείου Αγρινίου τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα η πιθανότητα να αναλάβει τη διοίκηση του νοσοκομείου ο τέως διοικητής του και νυν διοικητής του νοσοκομείου Λευκάδας, Γιάννης Γρηγορόπουλος. Ακόμη διακινούνται σενάρια και για έναν άλλον
πρώην διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου, τον Ν. Στακιά, που πιθανόν να αναλάβει την 6η ΥΠΕ.

Πάντως τα όποια πρόσωπα προκριθούν θα πρέπει να περάσουν και από τη βάσανο της διανομής των θέσεων ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, κάτι που μπορεί να φέρει και ανατροπές της τελευταίας στιγμής.