Υπέρ του ελέγχου των πλαστών πτυχίων ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Αιτωλοακαρνανίας μέσω των τοπικών ΜΜΕ θα ήθελε να ενημερώσει τους πολίτες σχετικά με τον επανέλεγχο των συμβάσεων τα εξής:
• Ο Σύλλογός μας είναι υπέρ του ελέγχου των πλαστών πτυχίων, μιας διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλο το Δημόσιο και ουδείς την εμπόδισε.
• Η ΠΟΕ ΟΤΑ και ο Σύλλογος είναι αντίθετοι σε κάθε διαδικασία που αφορά τον προσχηματικό επανέλεγχο με νέα κριτήρια της μετατροπής των διαφόρων σχέσεων εργασίας σε Αορίστου Χρόνου είκοσι και τριάντα χρόνια πίσω. Ο συγκεκριμένος έλεγχος είναι παραπλανητικός, µε στόχο τη δημιουργίας νέας δεξαμενής απολύσεων, με ασαφές νοµικό πλαίσιο, χωρίς επαρκείς διευκρινήσεις για σειρά ζητηµάτων που έχουν κριθεί ήδη από τα δικαστήρια, τον ΑΣΕΠ, τα δημοτικά συμβούλια, τα υπηρεσιακά συµβούλια κλπ. και αποβλέπει στην απόλυση εργαζοµένων.
• Όλα τα προπαγανδιστικά, που ακούγονται και γράφονται από τους κυβερνόντες και τα ΜΜΕ που ελέγχουν, είναι συκοφαντίες των θέσεών μας και δεν μας αγγίζουν. Σκοπός τους είναι να καταφύγουν στην επιχείρηση “κοινωνικός αυτοματισμός”.