Ο Βαρεμένος και ο…βαρεμένος [video]

Ο “υπερπατριώτης” Γεωργιάδης προτρέπει: Πάρτε τα λεφτά σας από τις τράπεζες, αν πέσει η κυβέρνηση
Προτροπή σε άδειασμα των τραπεζών από χρήματα, καλώντας ακόμα και τους δημοσιογράφους τoυ Mega και τον κόσμο να αποσύρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες σε περίπτωση που πέσει η κυβέρνηση και βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Καταστροφολογεί, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης, μαινόμενος για άλλη μια φορά, απειλώντας με κατάρρευση των τραπεζών.

«Εσύ θα τα κρατήσεις τα λεφτά σου τις τράπεζες (αναφερόμενος στον δημοσιογράφο κ. Καμπουράκη). Αλήθεια πες στον κόσμο. Θα τα κρατήσεις; Οχι μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόλις πέσει η κυβέρνηση δεν θα μείνει φράγκο. Θα αφήσω εγώ τα λεφτά μου να τα φάει ο Βαρεμένος;» είπε ο Αδωνις, δίνοντας συνέχεια σε αυτό που είχε πει σε πηγαδάκι στη βουλή ο Αντώνης Σαμαράς. «Αν η κυβέρνηση θέλει να με βγάλει εκτός ευρώ θα είμαι με την κυβέρνηση των τρελών; Αν η κυβέρνηση θέλει να τινάξει τη χώρα στον αέρα θα πάμε με αυτούς; Αν είναι τρελοί στην εξουσία θα πάμε με τους τρελούς;» πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.

«Ο κ. Γεωργιάδης πάσχει από ακράτεια λόγων και δεν θα υποστώ τις συνέπειες αυτού του προβλήματός του. Αν υπάρχουν τραπεζικές αρχές πρέπει να παρέμβουν για αυτά που γίνονται σε αυτή τη χώρα», απάντησε ο κ. Βαρεμένος και πρόσθεσε ότι «αυτό που κάνουν έχει ξεπεράσει κάθε όριο». «Η Νέα Δημοκρατία εμπορεύτηκε τον φόβο όσο μπορούσε. Είναι ένα κόμμα παλαιοημερολογίτικο, παλαιολιθικό και επί κυρίου Σαμαρά έχει φτάσει σε ένα επίπεδο, αυτού που εκπροσωπεί ο κ. Γεωργιάδης. Εμείς λέμε τέρμα σε αυτό. Αυτά είναι φαινόμενα σήψης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Βαρεμένος.